Home » Foto » Miriam i svart/hvitt
 1. Mishan! <3
  Gammel klassevenninne av meg fra videregående, og hilser på henne jobber hun når jeg er i Oslo :)
  Hilse henne fra meg! ^^
  Flotte bilder!

 2. Så fine bilder! Likte spesielt godt det første og det siste. Det var noe sart, mystisk og utilnærmelig over dem.

 3. Fin rumpe!! :-) Og fin jente. Jeg likte det nederste og de to øverste best. Jeg er trøtt nå så orker ikke skrive begrunnelser just nu :-*

 4. De var skikkelig fine! Spesielt de to øverste, vet ikke helt hvorfor, men likte de veldig godt :)

 5. Jeg liker at du kan være svart/hvit av og til!

  Jeg likte nr.3! Det er noe sinnsykt nydelig med nakne rygger, enten det er jente eller gutt. Og jeg likte utsnittet, vanligvis er ikke slike bilder på høykant. Og nydelig rumpe og tatoveringer!

 6. det nest nederste bildet, hun ser s uskyldig og sårbar ut! fantastisk flott!

 7. Oi her var det mye fint. Men falt mest for det øverste. Jeg liker det at bena hennes er litt bak det gjennomsiktige stoffet. Lyset som kommer inn fra venstre (det er lys ja?). Også det med at bildet er litt tvedtydig. Man vet ikke helt hvorfor hun ligger halvnaken på senga. Venter hun på noen? Ligger hun bare å tenker? Kjempebra! Ta flere bilder i sort/hvitt :D

 8. Nydlige bilder! Likte det 2.bildet best, ser så avslappet ut og ser ut som om at hun er veldig glad i livet og bare må nyte det.

 9. Jeg virkelig elsker det øverste bildet. Hele komposisjonen og måten du har utnyttet gråtonene på minner meg om Richard Avedon på en veldig spesiell og litt mer utfordrende måte. Nydelige bilder, Ina, det er utrolig flott å se at du også tar bilder som dette! :D

 10. Jeg likte alleraller best det øverste bildet. Det var som om du har sneket deg inn i huset til ein jente og tatt bilde av henne etter at hun våknet fra en litt merkelig drøm. Utsnittet er også bra, og detaljene med at man ser den gjennomsiktige gardina litt ekstra godt ved beina, gjorde liksom prikken over i-en.

  Bra bilder ina(med liten i, hihi)!

Kommentarer deaktivert.