Home » Tilbakeblikk » Minner, juni 2011

Minner, juni 2011

– Tok med meg fine Maria på en miniferie til Risør, som viste seg fra sin beste side. Fantastisk!
– Venninnemiddag på Vega med Linda, Rakel og Maria etter en lang arbeidsdag
– Soling i parken! Juni var på mange måter den eneste skikkelige sommermåneden vi fikk i fjor
Lieblingfrokost i solsteiken med Mari, andre pinsedag
– Vi hadde Lushkampanje mot tjæresand, og Maja ble dekket i “tjære”. Les mer om tjæresand her
– Fikk overnattingsbesøk av Ane, som var på vei fra Bergen til Risør. Kos!
– Dro på hyttetur til familien til Ane sin hytte på Kongsberg, med Ane og Silje. Supert!!
– Kafékjærestelunsj (var visst mye utespising den måneden!)Food Story
– Kakebesøk hos Maria i den nye leiligheten, og fikk i samme slengen hilst på hennes mor
– Og middagsbesøk på o’elskede New Anarkali med Rakel en varm ettermiddag

Hva gjorde dere på denne tida i fjor? :-) 

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Det gjør meg glad å høre at du liker de! Er veldig glad i disse innleggene selv, selv om det ikke ser ut til at så mange andre gjør det..

   1. Jeg liker de! Synes det er koselig, også er det så gøy når du mimrer over ting jeg selv husker å ha lest om, som her ! :)

 1. Åååw, jeg liker innleggene skikkelig godt:D Det er så koselig å se tilbake på alt det fine du/vi gjorde på samme tid i fjor:) Liker bildet av deg og Maria/Åsmund, dere er så fine <3

 2. Ahh, på denne dagen i fjor vagga jeg rundt som en stor bolle og venta på at den lille rampen skulle ut! Enda tok det 18 dager til.. Ai ai ai. Glad jeg slipper det i år, og heller kan feire ettårsdag!

  Forresten tror jeg Linda bor i nabolaget mitt! Hun er ikke så vanskelig å kjenne igjen, så fin og fargerik som hun er!

 3. Har lest bloggen din lenge, elsker at du er så fargerik! :) Har nettopp fått dreads, ganske lik de Åsmund har, og lurer på hvordan han gjorde det i begynnelsen når det kom til dusjing og sånt. Er så redd for å ende opp med en eneste stor floke etterpå, haha! Takk på forhånd, klem. <3

  1. Så koselig at du har vært leser lenge! Takk:-)! Åsmund sier: Rull dreadsene mellom hendene når du har dusjet (og ellers også), og dra dem fra hverandre hvis du merker at de begynner å vokse sammen. Du bør også bruke en mild sjampo som ikke irriterer hodebunnen. Lykke til!

 4. Fine minner!:)
  Jeg sitter å ser igjennom bildene mine på FB. Og for å velge et av mange gode minner. Gikk jeg tur med hundene mine på Finnskogen. Der katten vår Kaos også ville være med på en fin tur i solnedgang :)

Kommentarer deaktivert.