Home » Lush » Mine vinternødvendigheter fra Lush

Mine vinternødvendigheter fra Lush

Disse Lushproduktene er mine kjære følgesvenner nå på vinteren:

Skin Drink: Vegansk ansiktskrem med fuktgivende sesamfrøolje,  mandelolje og nattlysolje. Mykgjørende avokado, beroligende roseolje og beroligende aloe vera. Denne trekker raskt inn i ansiktshuden min, og gjør den silkemyk. Lukta er absolutt ikke særlig god, men det gjør ikke noe så lenge den funker så bra! Koster ca 168 kr

Oatifix (foreløpig utsolgt i nettbutikken): Fersk havre- og bananmaske for ekstremt mye fukt. Den dufter helt fantastisk herlig, nesten som søt kakedeig med vanilje, og gir fukt i fleng. Denne bruker jeg når jeg føler huden min trenger ekstra mye fukt etter en kald dag ute i vær og vind, eller etter en lang dag i tørr inneluft

Full of Grace: 100% naturlig serum som kan brukes som krem, under natt/dagkrem eller under ansiktsmaske. Jeg smelter et tynt lag av denne direkte opp på ansiktshuden, under Skin Drink. Murmursmør og mandelolje gir fukt i dybden, mens portobellosopp tilfører antioksidanter. Mykgjørende, beroligende, fuktgivende, betennelsesdempende. Passer for sensitiv hud som trenger fukt og næring. Fantastisk produkt! Koster ca 139 kr

King of Skin: Det beste bodybutteret som finnes, kort sagt. Kakaosmør, sheasmør, bananer, havremelk, avokado, kokosnøttolje og jojobaolje; en skikkelig fuktbombe, altså! Mild og fin på lukt, mild og fin på huden. Jeg bruker denne i dusjen, etter at jeg er ferdig med alt. Smelter den direkte på våt hud, og masserer den inn, før jeg går ut av dusjen og klapper huden tørr med et håndkle. Mmmm! For å si det sånn; skjellete vinterhud på leggene har jeg ikke lenger! Koster ca 92 kr

R&B: Fuktgivende leave-inprodukt som virkelig funker. Jeg har litt i nyvasket hår, og ellers tar jeg litt i tuppene i tørt hår, for å tilføre ekstra fukt i tørt vinterhår. Gjør at håret ikke kruser seg, og gir skikkelig næring og pleie, samt silkemykt hår (uten å jukse med idiotisk silikon som bare gjør vondt verre!). Passer knusktørt og ihjelbleket hår perfekt:-) Men, a little goes a long way; for mye av denne vil gjøre at håret ser fett ut, så pass på å ikke ha i for mye. Koster ca 189 kr

Ultrabalm: Et av mine absolutte favorittprodukter. Inneholder kun tre ingredienser; jojobaolje, candelillavoks og rosevoks. Ingenting annet. Jojobaolje er som kjent en veldig god fuktgiver, og blandingen av dette og candelillavoks er et vegansk alternativ til bivoks. Den legger seg som en beskyttende hinne på huden, og takket være rosevoksen er den også beroligende. Jeg bruker den først og fremst på leppene, men den kan brukes hvor som helst på kroppen hvor det trengs fukt! Koster ca 139 kr

Helping Hands: Denne har jeg skrevet om tidligere også, men den fortjener å bli nevnt igjen. Rett og slett den beste håndkremen jeg har vært borti. Fikser opp i tørre og sprukne hender på null komma niks, og etterlater huden myk og nydelig. Beroligende kamille og mykgjørende linfrøolje er blant ingrediensene. Koster ca 112 kr

Har dere prøvd ut noen av disse herlighetene? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. R&B og king of skin har jeg hatt lyst til å teste kjempelenge. Blir nok en liten svipptur innom lush ja! :)

 2. Nei, men jeg tror nesten jeg må gjøre det snart! Har egentlig masse ting jeg trenger fra Lush tror jeg, men jeg blir så betatt med å gå å lukte på alt istedet for å faktisk bry meg om hva det egentlig blir brukt for.

 3. Jeg elsker R&B og Full of grace – veldig gode og drøye produkter. R&B gjør underverker for bleket krøllete hår. :) Til min tørre vinterhud foretrekker jeg Smitten på hendene og Celestial til ansiktet, Celestial er seriøst den beste ansiktskremen jeg har brukt. :) Når jeg har brukt opp nydelige You snap the whip (elsker denne!) skal jeg prøve King of skin – takk for tipset! :)

  1. R&B er noe alle burde ha; den er jo fantastisk! Så bra du er så fornøyd med Celestial! Den funker ikke helt til huden min har jeg funnet ut, enda jeg så gjerne vil den skal, for konsistensen er heeerlig og lukta likedan. Nydelig krem! King of Skin tror jeg du kommer til å like godt :-) Og, test ut Sweetie Pie og Comforter (hvis du ikke allerede har gjort det); samme duft som på You Snap The Whip!

 4. Takka vere bloggen din har eg blitt heilt Lush-frelst! Så eg må berre seie tusen takk =) skal definitivt kjøpe handkremen neste gong.

 5. Skin drink <3
  Pleier å bruke den om natten etter at jeg har renset ansiktet med Ocean Salt. Synes ikke den trekker godt nok inn i huden min til at jeg liker å bruke den på dagen.

 6. Gleder meg sånn til jeg skal til Trondheim neste uke. Skal hamstre Lush-produkter!! :D
  Men du, holder håndsåpene og delvis alle såpene seg en stund? Jeg må kjøpe opp en del siden jeg bor så langt unna nærmeste Lushbutikk :-/

  1. Ja, det gjør de! 14 måneder, sånn ca, på de i fast form. Et tips er å pakke dem inn i plastfolie (ikke særlig miljøvennlig, men ja) eller lufttette bokser, så de ikke “skrumper sammen”, noe de kan gjøre hvis de ligger lenge uten å bli brukt. Og så kan du jo alltids handle fra nettbutikken, da :-D

 7. likte helping hands veldig godt! men et stort minus var at den ikke luktet noe godt, ikke i min nese iallefall. rart, siden jeg liker de fleste luktene fra lush!

  1. Ja, den lukter ikke fantastisk, men jeg har allikevel lært meg å like lukta. Det spiller jo strengt tatt ikke noe rolle hva den lukter, så lenge den fungerer utrolig bra! :-D

 8. Har ikke prøvd noen av de enda, men kan nok ikke bli umulig!
  Var i Zürich med to venner rundt nyttår og kom hjem for tre dager siden, der fant vi en superkoselig Lush-butikk i en sidegate, hvor vi kjøpte litt av hvert og med en helt super betjening! Det var ei dame, og hu forklarte og viste oss alt mulig vi måtte lure på, og prata og spurte om hvorfor vi var der og hvor vi kom fra også. Veldig hyggelig dame, gitt :) Hu sa til og med at hu hadde fått tilbud av noen hos Lush her i Norge, om å komme hit i to mnd for å jobbe her ^^

  1. Så fantastisk at du hadde en flott Lushopplevelse! Ja, kundeservicen hos Lush er unik! Vi blir grundig opplært i service og produkter/ingredienser for å kunne gi hver enkelt kunde best mulig service og sørge for at han/hun forlater butikken med et smil om munnen, og med produkter han/hun er/kommer til å bli superfornødy med. Det gir så mye å kunne gjøre folk glade :-D

 9. I fjor brukte jeg hundredevis av kroner på fuktighetskremer til hendene mine, siden huden sprakk hele tiden. Denne vinteren har jeg vært på Lush og kjøpt Honey I Washed The Kids og Bohemian som jeg varierer å vaske hendene med. Og gjett hva! Ingen fuktighetskrem er brukt, for håndsåpene fungerer så utrolig bra.
  Jeg er mildt sagt helt overrasket jeg :)

  Forresten Ina: gratulerer på overstått! Du er en fantastisk jente og utrolig kul! :)

  1. Erfaringsmessig funker svært få fuktighetskremer (dessverre) fordi de i hovedsak inneholder vann og silikon. Har selv brukt masse penger på det oppigjennom årene, og aldri vært så fornøyd som etter Lush! Å bare bytte ut “vanlig” såpe med Lushsåpene (som inneholder veldig lite såpebase(det som tørker ut huden) og fuktgivende ingredienser) er ofte nok i seg selv! Flott at du er så fornøyd :-D Og tusen mange takk for finfin gratulasjon!

 10. Jeg har så lyst til å prøve en del greier fra lush (mange av de du har skrevet om her), men det blir jo alt for dyrt om jeg skal prøve alt på en gang… Flaks at jeg bor langt unna Byporten, kanskje? Hehe.

  1. Ja, det kan fort koste litt! Ikke glem at du alltids kan spørre om små gratisprøver på det meste, i tillegg til å prøve produktene ut i butikken før du kjøper dem!

 11. Hei! Jeg var innom lush i romjula sammen en venninne, og sa jeg skulle legge igjen en kommentar so here goes ;) Jeg likte dette innlegget veldig godt, jeg hadde faktisk tenkt å spørre deg om du kunne lage et innlegg med gode produkter for vintertørr hud, men der kom du meg forkjøpet ;) Og gratulerer med dagen som var!

 12. Fikk lyst på alt nå hehe,skulle gjerne vert innom en tur. Men bor alt for langt unna,kanskje jeg tar en tur innom nettbutikken i stedet :)

 13. Uuh, hørtes ikke værre ut enn at det er fler som hadde hatt nytte av disse produktene om vinteren. Det er ei håpløs tid både når det gjelder hud og hår! Uansett. Jeg har fått mitt første Lush-produkt (whoo, bigtime xP) og siden du jobber på Lush og antakeligvis har litt peiling på hva som funker til hva og slik spør jeg så pent hva ei såpe kalt “Sultana of soap” funker til, om den har noen spesielle egenskaper eller hva man kan si? Vet i grunn ikke om det er det som er navnet en gang, men det er ihvertfall det som står utenpå posen : P Tusen takk for svar hvis du gidder!

Kommentarer deaktivert.