Home » Favoritter » Mine tefavoritter, april 2015

Mine tefavoritter, april 2015

IMG_9200
Fra venstre:
Pure Peppermint Infusion fra Marks and Spencer, Grand Jasmin Mao Feng og Noix de Coco fra Le Palais des Thés og Orange & Coconut fra Clipper. Utenom disse ovenfor, liker jeg godt “vanlig” grønn te og Earl Grey fra diverse produsenter. Nam!

Tedrikkere! Fortell meg hva deres tefavoritter er? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Te! <3 Så fint å se dine favoritter! Mine favoritter nå om dagen er lakris og mynte-teen fra Pukka, Brazilian Baia Vanilla fra Twinings, en sort te med blomster som jeg fant på Meny og ikke husker helt hva het eller hvem som produserte, og helt vanlig solbær-te fra Twinings. Jeg har brukt på å drikke mye løsvektste, men nå om dagen er jeg så lat at jeg drikker pose-te! ;)

  1. Ja! Så hyggelig at du likte innlegget! Og, er den vaniljeteen ny? Jeg leste at Twinings skulle komme med noen nye teer i år, men jeg har ikke sett dem i butikken her enda. Ja, det er rart hvordan løsvekt kan være litt “tiltak” å lage i stand i blant, hehe!

   1. Nei, den er ikke det, jeg drakk masse av den de siste årene på studiet mitt, altså rundt 2009. Men den finnes helst på matbutikker med litt større utvalg, slik som for eksempel Meny. Studievennene mine fleipet med at de fant meg i forelesningssalen ut fra lukta, for teen lukter ganske kraftig av kokos! ;)

 2. Chai fra Le Palais des Thés
  Krydderte (løsvekt på div butikker)
  Earl grey
  Hot lemon (men den er jeg dessverre allergisk mot:-/ )

  1. Krydderte er skikkelig jul og vinter for min del! Smaker godt på kalde dager. Så leit at du er allergisk mot den!

 3. Åh…. Jeg kan drikke meg ihjel på te. Jeg har ei hylle i kjøkkenskapet som er fult av te. Selv er jeg veldig glad i lakris, rooibos og sweet chai teen fra yogi tea. Synes det er så koselig med de små sitatene som følger med.

  1. Peppermynteteen kjøpte jeg i London, og de fra Palais des Thes i deres butikk her i Oslo. Appelsinteen fikk jeg i gave, men jeg vet at Life selger den. Ooh, skal ta en titt!

 4. Gøy å se hvilke som er dine favoritter :-) Selv har jeg smakt den fra Clipper med appelsin og kokosnøtt. Mine favoritter er nok Three Cinnamon fra Pukka, Green Tea & Lemon fra Twinings og Fleur de Geisha fra Palais des Thes :-)

 5. Åå så deilig! Fikk lyst på en kopp nå! Favoritten min for tiden er peppermynteteen fra Celestial Seasonings. Synes den har så deilig og ekte smak! Også liker jeg Lakristeen til Frydstund (?), den smaker så godt!

  I inspirasjon fra bla. deg har jeg blogget om mini-samlingen med mummikopper, hadde vært artig om du tok en titt :-)

  1. Ser ut som peppermyntete er en favoritt for flere av oss! Tok en titt nå, og la igjen en kommentar. Veldig fin samling du har!

 6. Pukka Three Mint er min absolutte favoritt <3 Ellers har jeg drukket mye Yogi Apple Caramel, Yogi Tangerine, Pukka Chai og Twinings Lady Grey tea. Drikker sikkert 10 kommer te for dagen

  1. Hoho, skal si du er på “tekjøret!”! Nam! Den peppermynteteen fra Pukka har jeg på jobb. Veldig god den også!

 7. Wræl! Elsker at det popper opp små te innlegg på bloggen din! Og det er jo et helt univers av te å velge av, selv har jeg mange favoritter! Akkurat nå for tiden har jeg lagt min elsk på Black Cat sin Chai te, English Tea shop sin Energise Me(med spearmint, blackberry, ginger og ginseng) og en Rooibos te med rabarbara og vanije og flere, prøver å variere, men har mine periode favoritter!

  Jeg tror jeg skal skrive et lite te innlegg selv i dag, er jo snart en uke siden sist :O hihi!

 8. Akkurat nå er jeg superglad i Strawberry & Vanilla Instant tea fra Whittard! Den er så sykt god! Utenom har jeg blitt veldig glad i chai te og en type grønn løs-te fra Kremmerhuset (tror jeg) ;P

 9. Vi har en te der jeg jobber (Espresso House på St. Hanshaugen) som er en grønn te med pasjonsfrukt og vanilje. Den er skikkelig digg! Så har vi en Rooibos med lakris som også er veldig god ^^

  1. Åååå, den hadde jeg glemt! Har sett på den, men aldri fått smakt den! Høres absolutt ikke dum ut, nei!

 10. Nam! Jeg er jo veldig glad i grønn te med bæær! Hohoho. Jeg elsker grønn te, det er nok favorittypen. Men jeg liker nesten alt som ikke er for søtt, og ikke de rene frukt-infusion-teene som gjør tevannet rødt. Te altså! <3

  1. Hihihi! Jeg tror du er den største tetilhengeren jeg kjenner. Enda mamma oftest drikker mer enn en liter te om dagen!

 11. Åh, skulle ønske jeg likte te for det virker som en så utrolig himmelsk drikk! Tror du det er noe man kan lære seg å like, på samme måte som jeg har lært meg å drikke kaffe? Forøvrig så synes jeg jo at te lukter himmelsk og jeg drikker gjerne iste så gah, skulle så gjerne ønske jeg likte te ellers også :( Orange & Coconut høres jo supergod ut. Forresten – har du testet Pukka sin Earl Grey enda og hvis du har det, hva synes du?

  1. Det er kjempegodt, om man liker det! Det er vel sånn det er med så mangt; at smaken er forskjellig! Jeg tror allikevel, som du spør om, at det er mulig å lære seg å bli glad i det meste, om en vil. Vi var for eksempel veldig gira på å lære oss å like oliven for noen år siden. Det var noe vi begge synes smakte grusomt, men som det virket så kjekt å like! Etter mye prøving, har vi begge blitt heeelt frelst, og elsker oliven, hihi! Du kan jo forsiktig prøve deg fram, med te som du synes lukter ekstra godt? Hvis du vil, naturligvis! Nope, jeg har nok ikke fått prøvd den enda!

 12. Black Cat Strawberry Champagne! :) Hvordan kan man ikke falle for disse søte teboksene? :) Heldigvis er de supergode også ;-) I det siste har jeg hatt dilla på Wild Raspberry teen fra Stash Tea, den syns jeg smaker sensommer :)
  Hurra for te! :)

Kommentarer deaktivert.