Home » Tatovering » Mine tatoveringer

Mine tatoveringer

IMG_9925
Mew-engelen på undersiden av mitt høyre håndledd. Tatovert av Jerry på Lucky 7 Tattoos, mars 2009. Mew-engelen er den uoffisielle bandlogoen til mitt favorittband Mew. Jeg oppdaget dem i 2003, og siden da har jeg vært helt frelst! Da jeg ble 18 år i 2009, og allerede var veldig fascinert av kroppskunst, måtte jeg bare tatovere på meg denne. Da jeg i 2012 var så heldig å få møte Jonas Bjerre, mitt store idol og vokalisten i bandet, ble han veldig rørt da jeg viste den fram til ham, hihi. Denne tatoveringen betyr ekstra mye for meg!

IMG_9908
Mitt høyre lår:
Risørs byvåpen, omslynget av nyperoser og nyper, tatovert av Hilde på Tro, Håp & Kjærlighet, januar og mars 2014. Jeg er en selvskreven Risørpatriot, og synes det passet veldig bra å putte byvåpenet på kroppen min, sammen med nyperoser som vokser overalt i min elskede Risørskjærgård.
Mitt venstre lår:
Hjerte med Timmi inni, tatovert av Hilde på Tro, Håp & Kjærlighet, november 2011. Min aller beste pusevenn Timmi døde så alt for brått samme høst, og jeg ville så gjerne forevige ham på kroppen min. Ved å tatovere navnet hans på låret, ville han alltid sitte på fanget mitt, og kirsebærblomstene rundt hjertet passet godt fordi de er så pene, og Timmi var så glad i våren. De oransje valmuene og blåmeisen er også tatovert av Hilde på Tro, Håp & Kjærlighet, men i juni 2013. Rett og slett fordi både valmuer og blåmeiser er fine, og jeg synes de passet bra i farge og form til motivet som var der fra før.


Harepus i nakken, tatovert av Hilde på Tro, Håp & Kjærlighet, november 2013, til inntekt for Nettverk For Dyrs Frihet. Dette var et arrangement studioet arrangerte for å samle inn penger til nevnte organisasjon, og motivet jeg valgte var en av flere flash man kunne plukke seg. Harepuser er jo så søte! I framtida ser jeg for meg å bygge på mer rundt den, så den får litt selskap.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åååh, dei er så fine! Likar spesielt godt dei du har på låra dine!
  Eg sjølv har tre per dags dato, men har mange fleire i tankane.
  Når eg ein gong vert heilt frisk, skal eg ha sleeve på venstrearmen. I tillegg skal eg òg ha ein på høgre overarm, og ein langs venstre side. Låra blir kanksje pynta i framtida ein gong dei og, men har ingen konkrete planar for dei enno. :)

  1. Iiih, tusen takk! Oh, hva har du til nå da? Motiv+plassering? Gleder meg med deg til du kan fortsette på tatoveringsdrømmen!

   1. Eg har ein føniks mellom skulderblada, to dragar og sju blomar på utsida av venstre legg, og ein hund med ninjamaske (etter hunden min Ninja) rett over ankelen på høgre legg. :) Eg gler meg eg og! Men må nok spare ein god stund før det blir noko av, etter som alle dei eg har planlagt er ganske store, og dermed også ganske dyre. Men ein dag…! :)

    1. Nice! Litt av en samling det, ja. Jepps, du får skrape sammen penger nok, så du kan få de nøyaktig så kule og gode som de burde være!

 2. Flott kunst du har på kroppen din, Ina (fine betydninger også)! Tatoveringer er noe av det fineste jeg vet om, så er spennende å se på “utviklingen” av dine :) hihi.

  1. Tusen takk, din snilling! Tatoveringer kan være veldig fint, og det er moro å dekorere kroppen med dem. Jeg er glad for at du liker å følge med på “utviklingen”!

  1. Tusen takk! Haha, tror ikke du er alene om det altså! Er en fordel å være helt sikker når en legger seg under nåla, så jeg tenker det er bedre å gjøre som deg, enn å ta alt mulig på inpuls!

  1. Tusen takk!! Skjønner godt du gleder deg, det er jo så moro! Jeg synes tvert imot det er dyrt. Joda, det er mye penger, men jeg synes ikke en kan kalle det dyrt. Med alle timene en tatovør ofte sitter med en skisse, all tid som brukes på selve tatoveringa, innkjøp av utstyr, husleie.. det er mye som skal dekkes. Og, det er jo noe du sitter igjen med resten av livet, hehe! Men joda, mye penger er det, så det kan være greit å spare til sånt, hehe!

 3. Åh, de er så fine alle sammen :) Vil også ha tatovering, men klarer aldri å bestemme meg, haha. Likegreit å bare vente til jeg er helt, helt sikker! :)

 4. Kule tatoveringer :) jeg har også mange tatoveringsplaner, men får aldri ut fingern. Har lyst til å realisere noen av planene snart, men ikke i sommer, for jeg vil kunne bade og være i sola :)

  1. Takk, takk! Hva har du lyst på da? Høres ut som en god plan å vente med å realisere ideene til vinterhalvåret!

 5. Du har en så utrolig fin midje! Haha, måtte bare si det, kjente jeg ble bra misunnelig :)
  Og veldig fint blekk,spesielt Risørtributen! :)

 6. Veldig fine tattoveringer ! Ekstra flott at alle har en mening for det er jeg opptatt av selv ! :D Fikk min første da jeg var 17 med tillatelse av mamma, nemlig Nemi på høyre skulder ! Jeg har vært stor fan så lenge jeg kan huske og har alt av blader, bøker osv. De jeg kjenner sier at jeg og Nemi er like på noen punkter. Det tar jeg som et kompliment :3

 7. Jeg er enig med de over – tatoveringene dine er kjempefine, og veldig deg! :D
  Jeg har inhale/exhale på hvert håndledd, og en rose på hver fot (rista). Rosene er jeg kjempefornøyde, og neste uke får jeg en dekket store deler av venstre underarm til ære for bestefar! <3

  1. Iih, tusen takk! Åh, jeg har lyst til å tatovere rista på hver fot selv. Det er så fint! Ooh, så koselig! Hva blir motivet?

 8. De passer deg skikkelig godt, liker alltid best tatoveringer med en historie :) Helt fantastisk med uretusjerte bilder foresten :) Nydelig kropp :)

 9. Så pussig at dette innlegget skulle komme nå som jeg alvorlig vurderer å ta en tatovering selv…! :) Da kanskje jeg kan spørre deg om noen av de tingene jeg lurer på? F.eks – hvor mye (ca) vil det koste å tatovere et ord på 5 bokstaver på innsiden av håndleddet? Hvor lang tid tar det før hevelsen går over? Vet du om noen bra tatovører i Trondheim/omegn…?

  Tatoveringene dine er helt nydelige; liker spesielt godt blåmeisen! :D

  1. Hehe, god timing på innlegget da, ja! De fleste tatovører har en minstepris, startpris, på rundt 1000 kroner, men jeg vil ikke tro det blir noe særlig mer enn det. En tatovering som du nevner vil nok ikke hovne så mye i det hele tatt, i og med at den er såpass liten og enkel. Det eneste studioet i Trondheim som jeg kjenner til er Purple Pain, hvor en bekjent jobber. Ta deg en tur dit, så kan du få et prisoverslag! Lykke masse til, hoho!

   Tusen takk for ros!

 10. Du har så mange fine tatoveringar! Likar veldig godt harepusen i nakken og timmi-tatoveringa. Har lyst på fleire sjølv og, men veit ikkje heilt kva det skulle vere. Føler også at det er lurast å vere heilt sikker i sin sak før ein tatoverar seg, så ein ikkje angrar seinare. Trur det er einaste grunnen til at eg berre har to. Men kjenner veldig på tatoveringslysta. :-)

  1. Hihi, tusen takk! Ja, jeg er helt enig med deg i at det er lurt å være helt sikker! To høres ut som en bra start, om ikke annet!

 11. Åh, jeg virkelig elsker tatoveringene dine! Fine motiver, og selv om flere av dem har en dypere betydning liker jeg de som bare er fine også!
  Selv leker jeg litt med tanken på å permanent få en paraply på håndleddet. Med utgangspunkt av en tegning lillebroren min laget til meg da jeg flyttet til Bergen i august, for det regner jo så mye her.

 12. Fantastisk fine tatoveringer og flotte farger!! :D hvor er det du har kjøpt den utrolig søte høytlivsshortsen?? :)

Kommentarer deaktivert.