Home » Dagens antrekk » Mine sju favoritter fra 2012

Mine sju favoritter fra 2012

(Fra januar til desember)

Første antrekk finnes opprinnelig i dette innlegget:

Andre antrekk finnes opprinnelig i dette innlegget:

Tredje antrekk finnes opprinnelig i dette innlegget:

Fjerde antrekk finnes opprinnelig i dette innlegget:

Femte antrekk finnes opprinnelig i dette innlegget:

Sjette antrekk finnes opprinnelig i dette innlegget:

Sjuende antrekk finnes opprinnelig i dette innlegget:

Så!
Hvilke av disse likte dere best?
Og, er det fortsatt stas at jeg kommer med “dagens antrekk”-innlegg i 2013?

Translation:
Seven favorites from my outfit posts in 2012. Which one of them do you like the most?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. jeg syns du ser råbra ut i antrekk nr.2! du kler veldig godt lag-på-lag antrekk. også er du veldig søt og pen i antrekk 5. den gule kjolen kler du godt.
  ha en topp dag, ina!

  1. Tusen takk! Nummer to liker jeg veldig godt også:-) Den gule kjolen er en av favorittene mine; nydelig å ha på seg! Takk, ha en fin uke og helg, Katinka:-D

 2. Jeg likte best det andre og det sjette antrekket:) også elsker jeg fjellreven sekken! Ja, dagens antrekk innlegg er fortsatt stas;)

 3. Masse inspirasjon å hente her, nå som jeg har endra meg litt i klesveien :) ble lei av å bare gå i sort tjuefiresju. Fine ina :)

  1. Så bra det kan være til litt inspirasjon! Hehe, kan bli litt ensformig med bare én farge, ja. Takk! :-D

 4. Jeg elsker “dagens antrekk”! Du er så fargefin og inspirirende.
  Jeg liker spesielt godt nummer seks, fantastisk fargekombinasjon!

 5. Det femte og det sjuende ermine favoritter! Den gule kjolen er supersøt, og cardigan’en på det nederste bildet er så herlig fjong og damete, hihi. Ja til antrekksinnlegg!

 6. kjempefine outfits :) Om jeg skal velge de antrekkene jeg likte best tror jeg det å være nr fire og seks!

  du kan godt legge ut flere dagens antrekk i 2013 også :D

 7. Må jo si du ser rålekker ut i alle! – men liiiiiitt ekstra i det fjerde, sjette og sjuende ♥
  Super stas med “dagens antrekk”! Bring it! høhø

 8. Syns det er inspirerende å se antrekksbilder og slikt, du har en unik sans for å kombinere plagg, overraskelser er fint! Vi har vel egentlig ekstremt forskjellig stil, men jeg setter allikevel stor pris på disse postene : > Liker spesielt godt antrekkene som har litt tekstur, sånn som dongerikjolen i bilde nummer en, og det svale antrekket i bildet nummer fire.

  Den gule kjolen var knall, er den i ull? Kan ikke huske å ha sett den mye, kanskje bortsett fra da den ble kjøpt inn.

  1. Så hyggelig å høre at du finner dem inspirerende! Det setter jeg stor pris på:-D Den gule kjolen er i ull ja, og det er faktisk en av kjolene jeg bruker mest! Så mye bilder av den her er det allikevel ikke, men det er ikke så ofte det er helfigursbilder av meg her, utenom antrekksbilder (pussig!), så det er nok derfor du ikke har sett så mye til den:-)

 9. Så mange fine antrekk! Likte egentlig alle veldig godt, men kanskje det femte og sjette ekstra godt. Du er superfin idressjakke! Og ja til antrekksbilder, jeg synes det er gøy :)

 10. Antrekket med mørkblå kjole og mørkblå blazer! Det er knallfint og passer så fint til det røde håret :) den blåfargen er bare helt nyyyydelig :)

 11. Hei!
  Jeg syns det er på tide å skrive en kommentar til deg. Sist gang vi var i kontakt svarte du meg på en mail i forhold til livsstilsendring. Jeg ble motivert av dine tips og ord på bloggen. Gar nå klart å gå ned nesten 20 kg og endret hele mitt syn på både mat og mosjon. Livet smiler, jeg føler meg bedre enn noensinne! Takk for gode ord i mailen jeg fikk av deg i 2011. Jeg er ikke i mål enda, men jeg vet at jeg kommer meg dit sakte, men sikkert pga endringen i min egen tankegang.
  Ha en fin dag :D
  Stor klem fra Mari

  1. Hei Mari! Så fantastisk å høre at det har gått så knallbra! :D Veldig flink har du vært! Utrolig kjekk bivirkning av å behandle kroppen bra, er det gode humøret og energien som kommer. Stå på videre, jeg er glad jeg kunne inspirere!! Ha en flott helg, klem tilbake!

 12. Håper ikke jeg høres helt uviten ut nå, men hvordan klarer du å få et så bra bilde av hele kroppen din? Om jeg skal ha med hele kroppen blir kroppen min kjempeliten på bildet.

  Forresten, elsket det nest siste!

  1. Hei Sara! Jeg tar bildene i raw-format med høy oppløsing, og på bildene av meg i helfigur klipper jeg bare bort lufta rundt i bildet, sånn at bare jeg (mer eller mindre) er igjen i bildet. Var det dette du mente? (Er ikke sikker på om jeg forstod spørsmålet ditt helt!). Tusen takk!

 13. Hei, Ina! Jeg elsker Dagens antrekk innleggene dine, og skulle ønske du hadde dem mye oftere! Du har en utrolig kul stil, og er til stor inspirasjon for meg, som i likhet med deg elsker farger. Jeg synes det første innlegget er det fineste, og etter at jeg hadde sett det på bloggen din, kjøpte jeg meg også grønne Vegetarian boots! :-)

  1. Hei Heidi! Så moro å høre :-D Det blir nok lettere å få tatt antrekksbilder nå når vi går mot lysere tider igjen:-)! Tusen takk!

 14. Du er alltid nydelig, men hvis jeg MÅ velge en så blir det nr 7:)
  Og ja, jeg syns det alltid er spennende med hva du viser frem og kombinerer så håper at “dagens antrekk” er noe du forsetter med:)

 15. Jeg har tittet innom deg en stund nå, i dag var det på tide å fortelle deg hvor utrolig glad jeg blir bare av å se på deg, flotte menneske! :o)
  Finnes ingen sjangs i havet å velge kun ett antrekk, så nr 2, 5 og 6 må jeg si er mine favoritter. Og fargen i håret ditt er så prikken over i´en, toppen av kroppen – eller hva man sier i antrekk nr 6… *ler* Helt nyyydelige fargekombinasjoner igjennom hele antrekket i mine øyne. Og løvet i bakgrunnen og alt. Fantastisk fint bilde!
  Fortsett gjerne med antrekksinnlegg. Jeg er så glad i farger, men bruker svært lite, evt “milde” farger i antrekk selv… Så disse innleggene både inspirerer og motiverer – slik som resten av bloggen din :o)
  God uke til deg, Ina!

  1. For en koselig kommentar! :-D Tusen takk, det var veldig trivelig å høre! Håper du fortsetter å la deg inspirere og motivere av bloggen. Ha en strålende uke!

 16. JA, dine antrekksinnlegg er fantastisk fulle av inspirasjon! :)

  Og jeg må si antrekk nummer 6 er min favoritt, ser også at jeg kommenterte stort på det innlegget ;) Står fortsatt ved det, hehe! Fina :)

Kommentarer deaktivert.