Home » Mitt Oslo » Mine Oslotips: Mat & drikke

Mine Oslotips: Mat & drikke

Middagssulten?:

Tuk Tuk Thai Café, Møllergata 8:
TukTukThai
Thaimat som smaker som i Thailand. Alt kan lages vegetarisk og vegansk, med eller uten tofu. Ferske råvarer, hyggelig betjening, store porsjoner, pent servert. Uformelt, og hyggelig. Ofte stinn brakke på kveldstid!


New Anarkali, Thorvald Meyers gate 76c:
new anarkali

Fantastisk indisk mat i lunt og trivelig lokale. Masse vegetarretter, hvor alle smaker utmerket (tro meg, jeg har prøvd alle vegetarrettene opp til flere ganger!), og samtidig masse for kjøttspiserene. God service, store porsjoner, ferskt og god styrke på maten, om ønskelig.


Funky Fresh Foods, Hausmannsgate 16:
Funky Fresh
Økologisk, raw og vegansk mat i fleng! Herlige retter og bakeverk. Hva er det ikke å like?


Cantina Cortina, Storgaten 21-23:
Cantina Cortina
Koselig atmosfære, fantastisk pasta (be om vegetarisk, og de lager det for deg om det ikke finnes i menyen!) og pizza, god kaffi og oppmerksom betjening.


The Nighthawk Diner, Seilduksgata 15:
nighthawk
Byens beste milkshake, supergode sandwicher, pannekaker og veggisburger, i skikkelig amerikansk diner-stil


Villa Paradiso, Olaf Ryes plass 8 (Sommerrogata 17):
Villa Paradiso
Beste pizzaen i byen, uten tvil!


Tijuana, Sporveisgata 35:
Tijuana
Meksikansk mat med masse smak, spennende retter og interessante smaker.


Lunsj, kaffi eller noe attåt?:

The Fragrance of the Heart, Stortorvet 9 (inne på GlasMagasinet):
fragrance of the heart
Vegetarisk kafé med hjemmelagede lunsjretter og kaker. Perfekt å nyte der, eller å ta med seg. Her kjøper jeg lunsj flere ganger i måneden. Dagens suppe og wraps er favorittene mine! Obs!: tidvis surrete betjening.


Café Vespa, Københavngata 2:
Cafe Vespa
Kjempegod kaffi og italienske bakevarer, påsmurte baguetter og sånt. Rett ved Sofienbergparken!


Dolce Vita, Prinsensgate 22:
Dolce vita
Ekte italiensk iskrem, herlig sorbé og knallgod espresso. Ta turen innom om sommeren!


Kolonihagen, Korsgata 25:
Kolonihagen
Lokale råvarer fra små produsenter. Ypperlig kvalitet, gode og spennende smaker.


Liebling, Øvrefoss 4:
Liebling
Perle på Grünerløkka med sjarm til tusen. Masse god frokost-/lunsjmat, herlig lokale og koselig butikk.


Nord, Nygata 3:
Nord
Knallgod kaffi, digg gulrotkake og kjempegode blingser og salater. Stort pluss for beliggenhet og at de åpner tidlig på morgenen!


Angst Bar, Torggata 11, Strøget passasjen:
Angst Bar
Blomster i taket, farger og vintage. Knall betjening og eier/driver, super atmosfære og godt drikke.


Uhørt, Torggata 11, Strøget passasjen:
Uhørt
Kulturscene og kafé med fin uteplass, hyggelige lokaler og god te.


Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åh, du får si ifra hva dommen blir om du får besøkt dem. Jeg håper naturligvis det faller i smak!

 1. Tack Ina för alla fina tips!
  Nu ser jag verkligen fram emot ett besök i din fina stad, och jag tycker verkligen att du ska ta en tur till Göteborg om du inte varit där tidigare!

  1. Det kommer en del til, med butikker og andre ting å finne på her! Så hyggelig at du likte den! (Oslo er nok ikke “min” by, men midlertidig stemmer det jo!). Takk, det skal jeg! Var der en liten tur som liten, men det husker jeg svært lite av. En tur tilbake blir det absolutt!

  1. Hoho, jeg vet! Du får ta deg turen til et eller flere av stedene. Og, jeg poster en del to også før du reiser hitover! Jeg må forresten jobbe allikevel på fredag, så jeg får ikke blitt med dere :(

 2. Tusen takk for tips! Skal definitivt stikke innom en av disse neste gang jeg er på Oslotur :-)

 3. Jeg blir nok å ta fram denne lista på neste Oslotur! Kan jo ikke bare spise pizza på Villa Paradiso hver gang jeg er der, selv om det er de noe av de beste pizzaene jeg har smakt, hehe :-)

  1. Så hyggelig! Håper det du eventuelt prøver it faller i smak i så fall! Hehe, nei, det var det da!

 4. Oh, fin liste! Veldig enig i funky fresh, ellers er det for det meste steder jeg har prøvd. Ikke alltid så lett når man vil ha vegansk! Jeg anbefaler loving hut på st.hanshaugen! De har fått ny meny og pusset opp nå, så er veldig koselig der.

  1. Tusen takk! Nei, det skjønner jeg! Ja, jeg må nok ta meg en tur dit. Er litt kleint at jeg ikke har fått vært der etter at det ble nytt!

 5. Åh, for en med en krevende og sær matsykdom som det jeg har, så var det helt supert med tips! Er ikke i Oslo ofte, men når jeg først er der så blir det gjerne litt spising ute et sted :)

 6. Denne kommer til å bli praktisk da jeg skal to små turer til Oslo i år :D Hvordan er prisene på disse stedene forresten? Og er det vanskelig å finne frem? (:

  1. Så bra!! Prisene er veldig greie på alle disse stedene, synes jeg. De er heller ikke vanskelige å finne, om du er litt kjent i Oslo. Håper du tar turen til en av dem, og at du blir fornøyd! God tur!

Kommentarer deaktivert.