Home » Lush » Mine favoritter blant årets Lushjuleprodukter

Mine favoritter blant årets Lushjuleprodukter

Tenkte jeg skulle vise dere mine favoritter blant årets juleprodukter fra Lush!

Noen av dem er “gamle kjenninger” fra jul i fjor, mens andre er helt nye av året. Kanskje noen av disse kunne friste til å gi bort i julepresang? Jeg er i alle fall veldig glad i alt ovenfor, som i korte trekk stort sett består av friske dufter, men vi har såklart flere julevarer enn dette i år! Resten, samt oversikt over ingredienser og priser, finner dere ved å klikke her.

Har dere prøvd noen av disse? Eller kanskje noen av de andre juleproduktene?

Translation:
My favorites amongst this years Christmas products from Lush. Have you tried any of them?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Kjøpte meg Christmas Eve, Golden Wonder og So White inkludert Melting Snowman for å bruke i julen. Har kun badekar hjemme hos foreldrene mine så utnytter det hver jul :D Og da er det alltid kjekt å kunne kjøpe Lush produkter :)

  Kjøpte Twillight også når den kom ut :) Er ikke EKSTREMT glad i lukten direkte, men elsker å bruke den med Ro’s Argan Body Conditioner etter en lang dag :) Sover så godt :)

 2. Du har jo glemt den beste av dei alle jo! Father Christmas er mi favorittbadebombe i år ;)

 3. Aaha, eeelsker ansiktsrensen!! Kjøpte den bare helt tilfeldig, digget den fra første stund ;)

 4. Aaah, Angels Delight! Mr. Punch var også smellgod, So White er en selvskreven favoritt, men jeg er også veldig glad i Northern Lights, Magic Wand og Candy Mountain.. Haha, alt er bra og alt lukter godt! Jul- og påskeproduktene er mine favoritter, jeg hamstrer gjerne alt :D

 5. Oh, elsker Snow Globe, den lukter så himla godt. Har innmari lyst til å prøve Cinders, syns den virker veldig fin.

 6. Jeg elsker twilight, og snow globe lukter også kjempegodt:) også har jeg popcorn lip scrub, mmmm….

 7. Jeg forguder Twilight, skal jeg være ærlig så kjøpte jeg den mest pga navnet og den luktet litt mer enn greit. Så kom jeg hjem og prøvde den i dusjen, jeg hadde ikke lyst til å forlate dusjen noengang. Jeg ville bare stå der, under det varme vannet og den gode lukten! Elskder den, og jeg får jo mange kommentarer på at jeg lukter godt! Så jeg ber til alle guder i alle religioner at det blir et fast produkt, hvis ikke må jeg forte meg å hamstre!
  Et annet produkt jeg er utrolig glad i er after midnight, masasjebar, den lukter utrolig godt! Må kjøpe et parr sånne til.
  Og popcorn lipscrub er et MUST, selvom jeg spiser mer enn jeg skrubber.
  Det er mine favoritt produkter for denne julen, som også er perfekte julegaver!

 8. Var innom Strømmen Storsenter i går og fikk luktet på badebomben “Cinders”, den lukter fantastisk! Skal kjøpe den neste gang jeg er innom. Er så fantastisk at Lush endelig har kommet til Strømmen <3

  1. Du kommer til å elske den! Er veldig spent på å få besøk butikken på Strømmen, hurra for den!

 9. Jeg har gått og tenkt på Ponche siden i går (den lukter helt sinnsykt digg – tequila all the way, hihi), så det kan nok hende at jeg må ha en slik en ;P Og Snow Cake – tror det må bli min nye såpe (: Eller Angels Delight.. Eller.. Ehh.. Alle? Haha :D

 10. Den ansiktsrensen lukter helt insane godt!! Kjøpte den i går, og er strålende fornøyd.

 11. Det første jeg forelsket meg i var Ponche, men nå har jeg brukt den så mye at jeg nesten begynner å bli lei. Jeg elsker lukten av Cinders, og den er så søt når den knitrer, men har dessverre ikke badekar.. Ellers er jo Golden Wonder og Father Christmas veldig søte også. Og Angels Delight.. Og så holdt jeg på å glemme popcorn! Elsker den, men den er så god at jeg ikke tør å kjøpe flere, bruker den opp med en gang. :p

 12. Krysser alle fingrer og tær for at vi får installert badekar i den nye leiligheten, det blir HIMMELSKT! Frem til da får jeg nyte alle badekartingene jeg har hamstret i jula når vi besøker familien.
  Let the good times roll er blitt en skikkelig favoritt, og mener å ha hørt et sted at den skulle begynne å selges hele året…? Krysser fingrene for det!

  1. Skal også ha med mine oppsamlede badekarsgodsaker hjem i jula, hoho! Så fint at du liker den! For ja, det sies at den kommer for å bli :-D Hurra!

 13. Snowcake! Den lukter fantastisk, og blir liksom kremete på huden.
  Kjøpte den som bursdagsgave til min mor, men endte opp med å måtte sniklåne den med jevne mellomrom.
  Angrer på å ikke ha bestilt flere juleprodukter forrige runde!

  1. Nam, nam, Snowcake! Skjønner godt du angrer; vi har den allerede ved vasken på badet, og må straks ha en ny klump. Nydelig såpe med skikkelig juleduft!

Kommentarer deaktivert.