Home » Time for time » Min dag sett gjennom Fujifilm FinePix XP30

Min dag sett gjennom Fujifilm FinePix XP30

Min tirsdag sett gjennom Fujifilm FinePix XP30 (som jeg blogget om da jeg kjøpte det her). Busstur til sentrum, litt Pinpointjobbing, en kaffi på farta til Lush og jobbing der resten av dagen sammen med Maria Elén, og med masse fine folk/kunder på besøk!:

Så, er innlegg som dette spennende? Noe jeg bør gjøre en gang i blant?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Takk! De er strikket av Ane (min bestevenninne) sin mamma. Jeg fikk dem av Ane i bursdagsgave for et par år siden.

  1. Liker denne type innlegg, så fortsett gjerne med det! =)

  2. Ja. Det syntes jeg at du skal fortsette med. Forresten elsket farven på vottene dine. Slike skal jeg å ha :D

  3. Jeg har lest bloggen din veldig lenge nå, å digger den så absolutt ! men har ennå ikke sett noen piercinginnlegg? er veldig insiperet av piercing selv, å håper på at du kan skrive et innlegg om piercinger du har / har hadd? eventuellt diverse erfaringer? hadde vært kult å lese om det !

Kommentarer deaktivert.