Home » Innkjøp og gaver » Milo, mjau mjau

Milo, mjau mjau

Rett før jul gjorde Åsmund og jeg noe vi har pratet om en stund. Vi fjernadopterte en pus fra Hjelpesenteret! Ikke lenge etter at jeg hadde fylt inn skjemaet på nettsiden, mottok vi dette brevet med bilde i posten:

Pusen “vår” heter Milo, og er utifra bildet og teksten i brevet en kjempesøt hannkatt. Å være fadder koster fra 50 kroner i  måneden (man kan få betale mer hvis man vil!), og alle pengene går uavkortet til Hjelpesenteret. 50 kroner er typ 1 1/2 kaffikopp på kafé og absolutt noe jeg synes vi kunne ta oss råd til, for å hjelpe våre firbeinte pusevenner. Hvis dere er nysgjerrige kan dere lese litt om Hjelpesenteret her, og vil du også fjernadoptere kan du klikke her :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Tusen takk >^.^<
  Jeg jobber som frivillig på Kattehuset iblant, kosteligste (frivillig)jobben man kan ha :)

 2. For en fantastisk mulighet for å hjelpe de fantastiske kattepusene, spesielt når man ikke kan ha katt selv der man bør. Nesten som at man vil gjøre det samme selv, selv om det er i osloområdet. ;)

 3. Neimen, så fantastisk nydelig liten gutt! Dere er herlige mennesker som velger å gjøre dette =)

 4. aaaw for en søt pusekatt!!
  Jeg gikk rett inn på sida du linka til og fjernadopterte også! Gleder meg til å få brev i posten om dyret “mitt” :D

 5. Så kjekt! Jeg er den som vil ta med meg alle små, hjelpeløse katter hjem, så kanskje dette er en litt mer gjennomførbar måte å hjelpe på ;)

 6. For en fin pus, og for en fantastisk god gjerning! Jeg er så glad for at det finnes slike alternativ. Selv har vi adoptert to søte puser fra Dyrebeskyttelsen og den tredje fant vi i en bil, så da måtte vi jo ta den inn.. ;) Fjernadoptering er en super ide dersom man bor slik at det ikke er like lett med katter. Dere er snille. :)

 7. Milo! Jeg jobber på hjelpesenteret (men har hatt pause mens jeg har vært på utveksling, skal begynne å jobbe igjen nå, endelig) og da skal jeg kose med Milo for deg;) Det blir spennende å se hvor mange av kattene som fremdeles er der. Selvfølgelig håper jeg at ingen er det, at det bare er nye, men sånn er det nok desverre ikke. Milo er der hvertfall fremdeles:P

 8. For en fin ordning for oss som ikke kan adoptere en pus sånn helt på ordentlig. Dette skal jeg sjekke ut nærmere, takk for tips :)

  1. Ja, ikke sant! Og så kan man dra på besøk til Hjelpesenteret også, for å kose med pusene :-D

 9. Åå jeg er glad du la ut link til dette! Jeg har bare hørt om det men aldri visst hvor man kunne fjernadoptere pus <3

 10. Det var en skikkelig god idè, og ordning! Så fint at dere gjør sånnt! :) og deler det med resten av verden ;)

 11. For en fin ting å gjøre, det visste jeg ikke at gikk an! Han ser ut som en fin og sympatisk fyr, hoho. God helg!

 12. (Er det gjennom Hjelpesenteret Mari har sin adoptivpus også?) Kjempenydelig katt, håper dere får massemasse glede av å være fjærnadoptivforeldre! Selv har jeg jo “kattesentral” hjemme her, der en og annen katt fra tid til annen synes det er stas å få lov å bo hos oss – nå for tiden er fosterbarnet vårt Gudrun, hehe :-)

 13. Genialt!!!
  Jeg har “alltid” hatt katt, men endte via en del tilfeldigheter for noen år siden opp med en hund som ikke har hatt det så godt og vært omplassert noen ganger. Hun er ikke noe særlig begeistret for katter. Dette er jo en genial måte for meg å få begge deler.

 14. Kjempe flott ting dere gjør!:) Håper mange fler gjør det! Hjemme hos meg adopterte vi en søt hunnkatt fra dyrebeskyttelsen i fjor. Vi blir bare mer og mer glad i henne og hun oss. Fjernadopsjon passer jo perfekt for de som er allergiske mot katter osv.

  1. Åå, så koselig at dere har adoptert ei pusejente! Det vil vi veldig gjerne også, den dagen vi flytter et sted hvor det er mulig å ha pus.Fjernadopsjon er jo genialt, ja! Og ikke minst fordi man vet at pengene går til pusene:>

 15. Det var en fin ting å gjøre! Jeg og mine to samboere ble så inspirert av innlegget ditt at vi fjernadopterte en pus vi også :D

Kommentarer deaktivert.