Home » Mitt Oslo » Middagsdeit og kaffikos med Ane

Middagsdeit og kaffikos med Ane

Etter jobb igår hadde jeg en deit med Ane, og sammen var vi like nydelige som alltid:
IMG_7889
Vi spaserte til Vietnam House (eller Hulen, som jeg kaller den), hvor vi spiste middag og skravlet lenge og vel. Maten der skuffer aldri, og i den lille kroken i lokalet hvor vi hadde benket oss, fikk vi sitte uforstyrret og fint, bare oss to, og nyte mat og hverandres selskap:
IMG_7850-2
Deretter kjøpte vi med oss kaffi, og fant oss en benk på Youngstorget, hvor vi ble sittende å kose oss:
IMG_7857
Vi har alltid mye å prate om, men igår var det usedvanlig mye, og klokka fløy avsted. Da jeg satt på bussen hjemover, var den allerede passert ti, og jeg var både mett og fornøyd etter en så koselig kveld:
IMG_7886-2

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.