Home » Helgekos » Middag og overnatting på Carl Berner

Middag og overnatting på Carl Berner

På ettermiddagen fredag møtte jeg Åsmund i sentrum, og sammen trikket vi til Carl Berner, hvor Ane og kjæresten hennes Fredrik bor. Vi var nemlig invitert på noe så koselig som middag og overnatting!! Åh, nesten som i “gamledager”, da Ane og jeg overnattet hos hverandre i helgene (oftest med Silje Elisabeth også!). Ane og Fredrik hadde dekt på til oss fire i påskestil:
IMG_6855
Og de to kokkelerte i vei. Fredrik ordnet hvitvinsdampede blåskjell til seg og Åsmund, mens Ane laget en nydelig greskinspirert pai med to forskjellige salater til. Den ene en tomatsalat med hjemmelaget pesto!:
IMG_6878
Om det var godt? GJETT! Mmmm! Pai av filodeig, med forskjellig ost, spinat og annet herlig:
IMG_6888
Til dessert fikk vi servert brownies med vaniljeis, og så lo vi oss gjennom Kristian Valen-klipp på nettbrettet:
IMG_6889
Så flyttet vi oss over i sofaen, hvor vi spilte Mario Kart på Nintendo64, en runde med Yatzy (Åsmund vant, som vanlig!), lo så vi gråt av diverse Ylvis-klipp og hadde det superhyggelig. Da det nærmet seg midnatt, var vi helt støle i lattermusklene, og fant fram gjestesoveplassene, og så sov vi som stein:
IMG_6933
Lørdag morgen sto vi alle opp etter vekkerklokka, og Ane vartet opp med frokost til oss. Frokosten nøt og koste vi oss med i et skikkelig helgetempo, før jeg måtte komme meg avgårde til jobb, og noe som viste seg å bli en ellevilt travel jobblørdag. Tusen tak for en kjempekoselig overnatting, Ane&Freddan!:
IMG_6940

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Håhå, jeg får flashback til diverse overnattingsbesøk i barndommen! Digger at sjokopulveret står på frokostbordet, hoho. Dette ser kjempekoselig ut!

Kommentarer deaktivert.