Home » Lush » Mewkids fredagstips » Mewkids fredagstips, 5

Mewkids fredagstips, 5

avocado-co-wash-lush

Litt Lush i fredagstipsspalten denne uka! Denne må nemlig nesten få et eget innlegg..:
Avocado Co-Wash, sjampo i fast form
Full av ferske og fuktgivende ingredienser er denne sjampoen, som faktisk er laget for å rengjøre håret på en mild måte, uten å strippe det for hårets naturlige beskyttende oljer, en sann drøm å bruke. Den lukter helt himmelsk av lime og søt, fruktig bergamot, og lukta er faktisk den beste Lush-lukta jeg vet. Og det sier en del, hoho! Jeg kjøpte sjampoen i London, og har brukt den flittig siden. I disse kalde tider hjelper den med å holde hår og hodebunn i god stand, den gir masse glans til håret og håret lukter nyyydelig etterpå. Anbefales på det aller varmeste!
Vegansk

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Lukta på den og flere andre nyheter her om dagen. Nomnomnomnom! Fant masse annet digg også. Må ha flere runder i butikken over en periode før jeg bestemmer meg for å kjøpe noe nytt da, nå for tiden ser det ut som at dusjen min bruker av sånn ca ti personer, ut fra alle lushting som er der…

  2. Du har ikke tilfeldigvis en sjampo i fast form fra Lush å anbefale for farget hår? Kanskje denne passer? Jeg bor i Frankrike og Lush-produktnavn oversettes til fransk her, men jeg finner nok tilsvarende produkt hvis du kan gi meg et engelsk navn :) takk!

    1. Denne burde passe finfint! Eller Trichomania. Hvis det er til farget mørkt/rødt hår, vil Copperhead være fin! Jeg sjekka den franske nettsiden deres nå, og det ser ut til at disse tre her heter det samme i Frankrike. Håper du finner noe du liker! :-)

Kommentarer deaktivert.