Home » Mewkids fredagstips » Mitt Oslo » Mewkids fredagstips, 2

Mewkids fredagstips, 2

Proletaren-oslo
Foto: Screenshot fra Proletarens facebookside

Nesten for godt til å være sant: Proletaren – Suppe til folket!
I Torggata 7, rett ved Eldorado Bokhandel, ligger et bittelite lokale som byr på mye godt! Proletaren serverer nemlig hjemmelaget suppe og brød basert på økologiske ingredienser, samt nydelig juice. For intet mer enn en femtilapp (altså 50,-!!) får man en fin lunsjporsjon med nydelig suppe, noen skiver brød (alle brødene er veganske!), samt juice for tilsammen femti kroner! (noen av suppene koster riktignok 70,- eller 90,-). Proletaren serverer alltid minst én vegansk suppe, og da jeg var innom sist var nesten alle suppene på menyen vegetariske. Alt er tydelig merket, og det går fort og greit å kjøpe med seg takeaway. En kan også sitte ned i det lille lokalet for å nyte maten, om en har lyst til det.

Nydelige smaker, kvalitet og kult konsept. Passer perfekt for studenter eller en slunken lommebok, eller om man bare har lyst på en ekstra god og varmende lunsj. Jeg krysser fingrene for at Proletaren i Torggata går unna som bare det, for et sted som det rett ved jobb har jeg lengtet etter lenge! Hurra!

Besøk FB-siden deres her: http://www.facebook.com/proletar

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Oi! For en som elsker suppe, og lever med en matsykdom, så høres Proletaren virkelig ut som noe som er verdt å teste ut! Må prøve å huske dette til en gang jeg er i Oslo. Fint fredagstips.

    1. Woho, så bra tipset falt i god jord! Da jeg spurte om ingredienser, så hadde de en liste liggende lett tilgjengelig hvor alt innhold sto listet. Så enkelt hvis det er en eller flere ting en vil/må unngå! Håper du tar turen!

  2. Så kjekt med fredagstips! :D Av og til skulle eg ønske eg framleis budde Oslo, spesielt når ein ser kor mykje nytt og spanande som har dukka opp der den siste tida. Skal definitivt sjekke ut Proletaren neste gong eg befinn meg i Oslo-området!

    1. Jeg er glad du likte det, selv om du ikke får dratt nytte av det med det aller første! Ja, det er en av de fine tingene med Oslo, absolutt.

Kommentarer deaktivert.