Home » Mewkids fredagstips » Mewkids fredagstips, 1

Mewkids fredagstips, 1

Ny kategori, og forhåpentligvis en fast post/spalte hver fredag framover. “Friday favorites” er det mange store og fine blogger som driver med, og dette er altså min variant. En kategori hvor jeg vil, etter forslag fra dere, komme med tips til diverse saker og ting. Det kan være nettsteder, en ekstra god yoghurt fra matbutikken, rabatt i en nettbutikk, husholdningstips eller noe helt annet. Ganske stort spekter, med andre ord! Først ut er:

Green Bonanza – blogg stappfull av herlige veggismatoppskrifter!:
greenbonanza
Min gode venn Mari tipset meg om denne bloggen, og etter å ha smakt disse blomkålminiburgerene som hun hadde med på jobb igår, er jeg frelst! Bloggen drives av Mia Frogner, som har vært veggis i en årrekke. Den er ryddig og pen, utrolig oversiktlig og lett å finne fram i. Bildene er herlige, og oppskriftene enkle (etter hva jeg har lest meg fram til). Jeg gleder meg til å teste ut flere av oppskriftene hennes, og håper de av dere som ikke har tittet innom Green Bonanza tidligere, tar dere en tur innom. Om ikke annet for å få masse vann i munnen, hoho!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hei Ina! Så utrolig hyggelig å lese at du liker Green Bonanza, og attpåtil anbefaler den til leserne dine! Tusen takk, det varmer en matbloggers hjerte. Ønsker deg en fin kveld!

    1. Hei Mia! Baaaare hyggelig! Takk til deg, for en super blogg med så mye fint! Du fortjener all den positive omtalen du kan få. Stå på! (Denne uka skal vi teste ut to av oppskriftene dine her hjemme!)

Kommentarer deaktivert.