Home » DIY » Mewkid som brunette? Ja, sånn ca!

Mewkid som brunette? Ja, sånn ca!

I stedet for å la hårtabba mi forbigå i stillhet, tenkte jeg å dele den med dere! Se hva jeg fikk til igår, da:
IMG_8986

Skulle farge håret litt mørere blondt, sånn som jeg pleier å gjøre hver sommer, for å slippe å styre med bleking av ettervekst og sånt. Men, jeg greide visst å gå på en smell da fargen jeg hadde kjøpt var både alt for mørk, og alt for kald (i virkeligheten er fargen mer grå enn på bildet), og resultatet kom øyeblikkelig. De blekede lokkene mine sugde til seg fargen som en svamp, og selv om jeg smatt i dusjen og febrilsk skylte ut fargen etter toppen tre minutter med den i, hadde den allerede satt sine tydelige spor. Hoho, sånn kan det gå! Idag går jeg til innkjøp av ny hårfarge, i håp om å få rettet litt opp i rotet, og så er det bare å krysse fingrene for at resultatet blir (som ellers!) bra!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Du kler jo alt du da, så ikkje få panikk! :-D Hvilket merke bruker du forresten?

  1. Hah, takk! Panikk får jeg nok aldri når det gjelder håret, men det er kjedelig å gå på en smell på en søndag, når alt av parfymerier og lignende er stengt! Jeg sverger vanligvis til BolyBlonde (som dessverre ikke er dyrevennlige..!).

 2. Utrolig uvant, men faktisk ganske fint. Øynene g huden din kommer godt fram :)

  1. Gjett om det er uvant for meg også, haha! Takk for det! Må tross alt på jobb sånn her idag, så er ok å ikke se helt fæl ut :’-D

  1. Tja, det må nok litt mer til enn som så (gråskjæret har en tendens til å gå over i grønnskjær…!), men det blir nok en rå! Hehe, takk!

  1. Ikke sant! Superuvant (skvetter av å se meg selv i speilet!). Takk for det! JA, det er jo det, og jeg trives nok ikke så mørk/grå som det jeg er nå!

 3. Men hallo, du kler jo alt! Uvant og annerledes, men himla fint. Og uansett er jo det fordelen med kort hår, hvis det blir grønngrått får du bare rocke det i de små månedene det tar å vokse det ut, hihi. Klem til deg og den nye sveisen!

 4. Blir sjalu altså, Ina! Hvordan kan ett menneske kle ALT? Ser jo nydelig ut uansett!

 5. Hei! Jeg har noen spørsmål ang. hårfarge faktisk :) Jeg er naturlig gråbrun og har de siste to årene farget håret mitt blondt hos frisør. Det er jo ganske dyrt så vurderer litt farge man kan kjøpe i butikken, men alle jeg snakker med advarer meg mot det og sier at resultatet alltid blir dårlig. Men ditt hår er jo flott og blondt! Så derfor lurer jeg på hva slags hårfarge du bruker for å få det blondt. Og hva din naturlige hårfarge er – det kan jo ha litt å si av og til :)

  Hilsen Kristin :)

  1. Hei! Jeg er jo ikke frisør eller noe, og føler ikke jeg egentlig er den rette til å gi deg råd (annet enn det de andre har sagt; gå til frisør!). MEN, av personlig erfaring kan jeg snakke. Når jeg har det helt lyseblondt, bruker jeg Poly Blonde blekemiddel, og gjerne da de med anti yellow/silver-et eller annet, for å få bort gulskjær. Jeg prøver å farge kun etterveksten, og lar ikke fargen sitte i lengre enn den skal. Farg en testbit først, så ser du åssen det blir eventuelt! Lykke til!

   1. Det er klart – jeg er mest ute etter din egen erfaring med selvfarging :) Hvordan hårfarge har ditt naturlige hår? Dersom det ikke er for langt unna mitt skal jeg prøve en testbit med denne fargen :) Takk for hjelp! :)

Kommentarer deaktivert.