Home » Hverdagsblogg » Mewkid av Komorebitone Illustrations

Mewkid av Komorebitone Illustrations

Iiiik, seee, jeg har blitt tegna!!:
Mewkid by Komorebitone Illustrations
Av superflinke Tone bak Komorebitone Illustrations! For det første ble jeg innmari rørt og glad over å ha blitt tegnet, og for det andre så var det en utrolig fin og søt tegning! Tone lager finfine illustrasjoner, og selger både handlenett, notatbøker og postkort i sin Etsy-butikk her. Jeg hadde allerede fulgt henne en stund på facebooksiden hennes, og ble derfor skikkelig overraska da det dukket opp en tegning av meg i feed’en. Hurra! Tusen takk, Tone!!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åå, tusen takk for så fine ord, Ina! :D Eg er heilt i hundre over at du likte teikninga så godt! Du har eit veldig teiknbart ansikt, så det var berre eit spørsmål om tid før eg måtte prøve meg på å teikne deg. :)

    1. Selv tusen takk for en så fin tegning!! Stilen din er jo veldig søt, så det var umulig å ikke falle for denne. Hoho, takk!

Kommentarer deaktivert.