Home » Stas og moro » Mew i Grieghallen, Bergen, 22.10.2015

Mew i Grieghallen, Bergen, 22.10.2015

Med fotoforbud på konsert, ble naturligvis ikke speilrefleksen med, men kameraet som alltid er med (les mobilkameraet!) ble naturligvis tatt i bruk! Silje Elisabeth og jeg var ute i god tid, og sikret oss kremplassen foran scenen. Etter mye venting og oppvarmingskonsert med Choir of Young Believers, kom Mew på scenen, og ga som vanlig alt.

Konserten var super, de spilte Rows (min favoritt fra den nye plata) og tårene mine rant. Jeg danset meg svett, skrek meg hes, hadde gåsehud, klappet til håndflatene ble såre, smilte og lo og koste meg skikkelig med Silje Elisabeth under hele konserten. Dessuten ga Jonas meg mikrofonen under en av låtene hvor publikum sang ekstra mye med, og jeg sørget for at de rundt meg fikk sunget litt inn i den, før jeg ga den tilbake, hehe! Sånt er alltid moro! Flere av mine favorittlåter ble spilt, og da de gikk av scenen rundt midnatt var jeg strålende fornøyd:
Processed with VSCO with kk2 preset

Etter konserten møtte jeg på verdens søteste blogglesere, søstrene Paloma og Iris, som ville ta bilde sammen med meg, *smelt*! Utrolig hyggelige og fine jenter, og som alltid var det så utrolig koselig å slå av en prat med noen fra andre siden av dataskjermen! Takk for bildene og det kjempehyggelige møtet, jenter!:
mewkid-bergen

Og deretter fikk Silje Elisabeth og jeg i tur og orden slå av en prat med alle bandmedlemmene, klemt og takket for en flott konsert <3 Kjempekoselig, som alltid! Dessuten fikk jeg gitt dem bilder jeg hadde printet fra konserten i sommer (se dem her), noe som naturligvis var ekstra hyggelig! Noen selfies ble det også, som her: Først Silje Elisabeth og meg før konserten, og nedenfor det to bilder av meg og fungerende gitarist Mads:
IMG_20151023_023858

Pluss noen fjasebilder av meg og Doctor Nick Watts, som spiller keyboard, korer og spiller gitar, og generelt er en utrolig morsom og trivelig kar, hoho!:
IMG_20151023_024402
Det ble en sein kveld! Etter å ha klemt sistemann adjø, hadde nattens siste bybane hjemover for lengst reist, og vi måtte ta en taxi (som viste seg å være overraskende billig, i forhold til hva jeg var innstilt på!). Begge var vi i en skikkelig lykkerus og svevde på hver vår konsertsky, mens vi ble liggende å prate om kvelden, helt til det var laaangt forbi sengetid, og vi måtte tvinge oss selv til å sovne. KNALLdag, virkelig!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. känslan efter en lyckad konsert alltså <3333 eufori verkligen. så glad för din skull! jag såg precis svenska bandet ghost här i sf, mycket stämningsfullt och häftigt.

Kommentarer deaktivert.