Home » Interiør » Mer julepynt!

Mer julepynt!

Etter det forrige innlegget hvor jeg viste fram vårt julepyntede hjem, fant jeg fram en boks med pynt som jeg har fått overta fra mormor. I boksen fantes mye fin, gammel julepynt, som alt nå har fått sin plass. Til juletreet:
IMG_6823
Fire julenisser. De fikk bo utenfor tinnpepperkakehuset, hihi:
IMG_6839
En engel til treet:
IMG_6827
Og flere kongler:
IMG_6833
Dette er forresten stjerna i toppen av treet vårt! Den var dog nyinnkjøpt i fjor, men fin er den!:
IMG_6852
Mer juletrepynt:
IMG_6835
Noen litt større nisser, hvor den ene faktisk er en liten lysestake:
IMG_6867
Og disse to små nissene, som varmer seg ved duftlysene:
IMG_6879

Fine saker, eller hva? Gammel julepynt er ekstra koselig, synes jeg! Har noen av dere gammel og fin julepynt? Fortell!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så fint dere har det! I min lillestudenthybelen er det minimalt med julepynt, men det ble en nille-adventstake og en liten nisse. Når jeg drar hjem til jul derimot – på gården hvor bugner det av julepynt arvet fra både oldeforeldre og besteforeldre. Og noe som er håndlaget av min far da han gikk i førsteklasse. Veldig koselig synes jeg!

    1. Åå, tusen takk for det! Litt pynt hjelper masse på, så jeg kan tenke meg du har fått det koselig! Åh, så koselig med gård! Og gammel julepynt! På ett og samme sted! Goood jul!

  2. Jeg har ikke så mye selv, men har arvet litt juletrepynt etter farmor som jeg er veldig glad i. Syns det er så fint å et tre med all mulig slags pynt på, i et herlig virrvarr. Juletrepyntinga er kos! :-)

    1. Veldig koselig mer arvet julepynt<3! Jepp, det er jeg helt enig i. Det blir så mye morsommere med masse forskjellig på treet!

  3. Koselig! Vi har samme stjerne, bare sølv. Tenker å snike meg avsted på butikkene og handle litt mer pynt en dag. Vi har så lite. Har ikke en gang lys på treet!

Kommentarer deaktivert.