Home » Hverdagsblogg » Men eg såg ingenting, for alt eg vett sprang eg i ring

Men eg såg ingenting, for alt eg vett sprang eg i ring

Puh! Etter jeg kom hjem fra Lushjobben på søndag har jeg lagt rett ut på sofaen, helt fram til idag. Full av feber, sår og vond i halsen, svimmel og hodevondt. Orket ikke annet enn å sove og knaske smertestillende. Isje godt! Når er det bare tett og rennende nese jeg sitter igjen med, og idag har jeg jobbet på både på Pinpoint og Lush, og virkelig gitt jernet! I morgen er nemlig min siste arbeidsdag før jul, og etter endt arbeidsdag vender jeg snuten mot Risør og jul! Aaah, fantastisk! Har dere hatt det bra siden sist? Fortell!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg har hatt det bra, med masse jobbing:) min siste dag imorgen før jeg setter igang igjen i romjulen. God jul og godt nytt år!:D

 2. Jeg har tatt septumpiercing, og i dag reiste jeg hjem til Holmsbu og der skal jeg kose meg og juleferiere fram til en gang i romjula :)

 3. Jeg har hatt det kjempefint. :)
  Har savnet oppdateringer her da, men det er jo forståelig at de uteblir når man er syk.
  Dessuten ble jeg tante på mandag, og siden jeg er på besøk hos dem, har dagene gått til å henge på sykehuset. Ihh! :D

  Håper du får en god jul i Risør!

 4. Svibelen <3

  Så trist at du ble så dårlig.. Det er aldri gøy. Flink du er som har gitt jernet nå, så kan du ta juleferie med ekstra god samvittighet :-)

  Jeg har blitt ferdig med en helg fylt av konserter og julebordgiger, mye stress og mye gøy, så nå har jeg juleferie. I dag har jeg bakt veganske pepperkaker formet som kaniner, hihi :-)

  God jul, fineste Ina med den fineste headeren!

  1. Jaa, svibler er så nydelige og lukter så fantastisk! Åh, kaninpepperkker! Iiih. Veldigveldig god jul til deg også!

 5. Har vært syk jeg også! Men det gjorde så jeg fikk en liten langhelg i hjembyen min, så det gjorde ikke så mye. Har sjekket bloggen din hver dag, flere ganger om dagen! Men forstår godt at du ikke har blogget, herregud : ) I dag er siste dag på skolen, så jeg skal hjem til Kongsberg og kose meg der stort sett hele jula!

 6. Åååå, Die Polizei, min favoritt-Kaizers-sang :) Håper du blir enda bedre til du reiser hjem, ønsker deg en deilig julefeiring Ina!

 7. Dette er min andre feriedag, og jeg nyter dem til fulle, særlig ettersom jeg har måttet utsette “hjem til jul” fordi jeg skal jobbe på julaften. Da blir det ekstra fint når jeg endelig kan vende nesen mot barndomshjemmet og familien! I dag har jeg pakket inn julegaver, og det er høysesong for telys og tekopper, og jeg kjempekoser meg. Fortsatt god bedring!

  1. Å måtte jobbe på julaften virker veldig kjedelig, men noen dager med fri i forkant er jo ikke feil! Og, du jobber i alle fall ikke julekvelden :-)! Håper du får det kjempefint og koser deg masse i jula.

 8. Er egentlig mest klar. Jobbet utrolig mye i det siste. Men da blir det ekstra godt å ta fri :)
  God jul, Inafina <3
  Julematen i år blir det samme som deg, faktisk. Hadde tenkt på fiskekaker lenge. Nom :D

 9. Kjedelig å bli syk, men supert at du blir frisk til jul da!=D
  Jeg har bodd på kjøkkenet, kost med kjæresten og gått rundt med knallgod julestemning!=)

 10. Jeg har hatt det utrolig bra! :D Har holdt på med juleforberedelser – baking og innpakking av gaver. Det er alltid så koselig.

  Så fin overskrift du har forresten. Kaizers Orchestra <3

 11. NEI! Jeg har hatt det fælt! Siden du ikke har blogget! :(
  God bedring daah! ^^

 12. Har fått hest siden sist gang, og jeg merker at dagene blir veldig mye lysere av å komme seg ut til godeste gampen! :) (sliter med sosial angst og depresjon)
  God jul og godt nytt år!

  1. Åh, kos deg massemasse med hesten! De er så fine og flotte. God jul og godt nytt år til deg også!

  1. Tusen takk for det! Godt kamerahus, god optikk, manuelle innstillinger og Photoshop er vel mine “hemmeligheter” der :-) God jul!

 13. e i london hos mamma:) ps nordnorsken din maa rettes paa, vi sei ikke vett men veit, aa vi sei ikkje ikke itje:p ha ei fantastisk jul get wel soon xx

  1. Hehe, overskriften er utdrag fra en Kaizerstekst, og isje (i denne sammenhengen) kommer fra en Torsdag Kveld fra Nydalen-sketsj, så det er nok ikke noe forsøk på nynorsk her, nei ;-) Kos deg masse i London!

Kommentarer deaktivert.