Myla i nesa

Her om dagen fikk vi en vareleveranse fra piercingsmykkeprodusenten Body Vision Los Angeles (BVLA) på jobb, og med i pakka var blant annet en ring jeg hadde bestilt til nesa mi!:
Untitled-1
Ringen heter Myla, er håndlaget og håndpolert, er i 14kt massivt gult gull og minner meg om nittitallet i designet. Jeg satte den inn sammen med en enkel, tynn gullring jeg hadde fra før av, men jeg ser nok for meg å ta ut den enkle etterhvert, og kun ha i denne nye “nittitallsringen”. Hva synes dere om den?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Den var superfin! Og er det kobber jeg observerer i øreflippen der? Har noen lignende tuneller selv, men dine er sikkert i liiitt bedre kvalitet. Hehehe!

 2. Så fin! Er det forresten lenge til vi får se scarificationen din? Er så spent, hehe :)

  1. Taaaakkk! Nja, jeg vil gjerne at den skal gro litt mer før jeg vil vise den fram (jeg gror jo ting litt tregt), men det kommer altså!

 3. Elsker den. Fineste stedet å ha piercing, synes jeg. Kler deg veldig-veldig godt.

  For en fantastisk hytte dere var på i helgen, ser kjempekoselig ut :-)

  1. Tusen mange takk! Vet du, nå i august var det syv år siden jeg tok septumpiercingen. Woh, tida flyr! Jeg er også veldig glad i den. Åh, ja, hytteturen var magisk! Håper du har hatt en fin helg!

 4. Hei! :)

  Jeg har et lite spr. ang. polaroidkameraet ditt! Jeg har i mange år hatt lyst på et selv, men vet ikke helt hva jeg synes om at bildene blir så små. Hvorfor gikk du for det lille kameraet istedenfor den store modellen? :)

  1. Hallo! Jeg fikk kameraet sponset for flere år tilbake, og valgte ikke selv størrelsen på kameraet/bildene. Hadde jeg skullet kjøpe et selv den dag i dag, hadde jeg kanskje valgt et med større bilder, men det er langt ifra ikke sikkert. Det er noe ekstra sjarmerende ved disse små bildene som suser ut av kameraet, synes jeg. Lykke til med kamerajakten!

Kommentarer deaktivert.