Home » Bryllup » Innkjøp og gaver » Mandagsinnkjøp i juli

Mandagsinnkjøp i juli

IMG_3004

IMG_2998

Kortmappa jeg har oppbevart bankkort og reisekort i var mer eller mindre gått i oppløsning, og jeg bestemte meg for å gå til innkjøp av en ny lommebok. Heldigvis fant jeg en superfin på Accessorize til halv pris! Den er i skinnimitasjon, yndlingsfargen min, har en liten bie på seg og superfint blomstermønster inni. Og, masse god plass! Perfekt!

Og! Jeg var også innom på Designtorget, hvor jeg slo til på et armbånd som har stått på ønskelista lenge. Et gullforgylt messingarmbånd, utformet som et eikeblad! Iiih! Det skal jeg bruke i bryllupet, tenkte jeg. Det vil passe bra til brudekjolen med hagetema, hoho! På Designtorget fant jeg to kjempefine postkort også, som jeg rammet inn i rammer jeg fant på TGR. Enkelt og stilig, rett og slett!

IMG_2996

IMG_3002

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Oi, den lommboka så jo perfekt ut. Må ta en tur dit. Skummel butikk, de har alt for mye fint. Kjempefine kort og rammer også, og armbånd!!

    1. Ja, ikke sant!!! Jeg hadde nøyaktig noe som den i tankene da jeg gikk dit, og PANG, der var dem. Og så til halv pris! Hoho, glede! Håper den varer lenge også, for jeg har en tendens til å bruke sånt til det detter fra hverandre av seg selv… Takk, jeg er fornøyd!

    1. Hoho, det tror jeg på! Da kan det på en annen måte være greit at det ikke er i Trøndelag også! Om ikke annet for lommeboka, hehe.

  2. Elsker armebåndet!!! Det blir nok kjempefint til brudekjolen som jeg forresten gleder meg helt villt til å se :-) Du har virkelig bygget opp forventningen her, haha ;)

    1. Taaakk! Ja, jeg tror det kan passe utmerket til brudekjolen! Ohh, gjett om jeg gleder meg til å se den selv! Er så spent at jeg nesten ikke kan vente!

Kommentarer deaktivert.