Home » Hverdagsblogg » Mandagen min med Maria

Mandagen min med Maria

Etter Pinpointjobbing igår, møtte jeg Maria!:

Vi besøkte Kaffefuglen like før de skulle stenge for dagen, for der hadde aldri Maria vært. Chai latte og marshmallowkjeks på meg, og hjemmelaget lemonade og himmelsk brownie på Maria. Ute var det kaldt og tidvis grått, så å få varme oss litt innendørs var ikke så dumt:

Kaffefuglen skulle stenge, og ferden vår videre gikk til Colonel Mustard; der hadde ingen av oss vært før!:

Klokka var passert middagstid, og ute høljet regnet ned. Middag var derfor på sin plass; Fish & Chips for Maria:

Salat med halloumi, grønne druer, ristede pinjekjerner, sitrondressing og chips av kasavarot til meg:

På Colonel Mustard har de flust med brettspill og bøker, og stedet er inspirert av detektivbrettspillet Cluedo:

Maria og jeg ble kjapt enige om at vi måtte tilbake dit veldig, veldig snart, da våre veier skiltes klokka ni!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Takk, Mira! Jeg setter stor pris på å høre det fra deg:-D Har smakt både god og dårlig fish&chips; denne var blant de bedre!

 1. Den lampa!!! En sånn kunne jeg godt tenkt meg å hatt på stua/kjøkkenet med forskjellige farger på lampeskjermene :-D Fænzi altså!

  1. Å, så moro! Jeg hadde ikke vært på Colonel Mustard, enda det har vært nesten-naboen min siden de åpnet (?) :-O Ble i alle fall ikke skuffa:-)

   1. ai ai! Min nesten-nabo også, hihi :) må stikke innom. maten så utrolig god ut!

    1. Det burde du! Det var veldigveldig koselig:-) Og så har de veggisburger! Den må smakes på neste gang :-)

 2. Før var det umulig å få tak i halloumi, som er en Kypriotisk ost, i Norge. Jeg pleide alltid å ta med meg mengder hjem etter at jeg hadde vært på besøk hos familien min på Kypros. Hihi da hadde ingen hørt om det og alle syns jeg var en pussig skrue som grillet osten min. Det er fint at man nå kan rusle på butikken og ikke måtte ta en 4,5 timers flytur for å få litt nammeost. Gjør liksom ting litt lettere;)

 3. Veldig fine bilete! Og den restauranten såg veldig stilig ut, Cluedo-spelet er jo moro! Fekk veldig lyst til å prøve ut no, takk :)

 4. Nydelige bilder! I dag har jeg link på bloggen min til deg. Har lånt et bilde, om du ikke vil at jeg skal ha det i blogginnlegget mitt må du gi meg beskjed så skal jeg fjerne det med en gang. Men jeg håper jo at jeg får bruke det fordi du er så fiiiin :) Klem fra Anette :)

  1. Takk for bildeskryt, Anette! Ser du har brukt headeren i innlegget, og det går helthelt fint. Så utrolig koselig du hadde skrevet om meg/bloggen min! Tusen takk :-D!!

  1. Jo, den var veldigveldig god! Krydret og njudelig:-) Og hei, jeg så deg med barnevogn og venninne i byen igår! Så dere fra bussvinduet i Brugata:-)

   1. Kool! Vi skulle/hadde vært hos designervenninna mi på Grünerløkka, for å se på fremgangen til brudekjolen min. Den blir fryktelig fin! Dumt jeg ikke så deg! Men hei, vi kommer innom Lush en dag snart, vi. :)

    1. Åh, brudekjole! Sååå spennende :-D Håper på å få se bilder av den en dag! Ja, gjør det :-D

 5. Fine bilder! Ser ut som en fin mandag, altså. Og nå fikk jeg lyst til å dra på Colonel Mustard, har heller aldri vært der. :)
  Smil!

Kommentarer deaktivert.