Home » Hverdagsblogg » Mandag tjuefemte juni totusenogtolv
  1. Åååh, er det sånn den lille te-kanne fatet skal brukes til! Jeg fikk en sånn av mamma for en stund tilbake, men har ikke helt skjønt HVA den skal brukes til. Selv har jeg pleid å bruke den som fat til “honey stick”`en min, haha! :D

    1. Ikke sant det er fint?! :-D Kjøpte det på Mummibutikken i Covent Garden i London just. Det finnes helt sikkert et eller annet sted her i Norge også!

  2. For en hyggelig måte å starte uken på! Jeg ser at du har introdusert oss for te-favorittene dine siden sist, og med alle de fine koppene dine, er jo teselskap helt optimalt!

  3. Det var en superfin start på uken og jeg koste meg masse<3 Hihi! Jeg må jammen bli flinkere til å drikke te;) ilu <3

  4. Ååh, jeg er så glad i bloggen din. Blir så inspirert av å se alle de fargerike bildene din og alt det koselige du skriver. På grunn av bloggen din har jeg blitt hekta på en del Lush produkter, de er amazing. Har lest bloggen fast i sikkert 1 år, og er alltid den første bloggen jeg sjekker hver dag. Stå på, du er heftig bra :-)

    1. Tusen mange takk for ros, Michelle! Moro at du har blitt “Lushfrelst” du også, hihi:-D Er veldig glad for å kunne inspirere deg!

    1. Hihi, ja! Men som min venninne Hannah påpekte; hvordan skal de få drukket teen? Ikke har de lange nok armer, og ikke har de munn heller! Haha!

Kommentarer deaktivert.