Home » Risør » Mandag, niende juli totusenogtolv

Mandag, niende juli totusenogtolv

Etter frokost satt vi oss på hver vår sykkel, og syklet ned til sentrum:

Da måtte Åsmund kjøpe seg en shaveis! Med tuttifrutti og kirsebærsmak. Hoho!:

Vi trasket rundt i byen, besøkte forskjellige butikker, og Åsmund fikk kjøpt seg nye sko (endelig!).

Videre gikk vi ut til Risør Fiskemottak for å lunsje litt:

Kremete fiskesuppe på fersk og lokal fisk på meg. Fantastisk på smak!:

Og hvitvinsdampede blåskjell på Åsmund. Også lokale, såklart:

Det var alt i alt en veldig fin formiddag i sentrum, ilag med min kjære! :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. åååå, valmuer! Fin-fine. Fiskemottak, hehe, høres ut som de har vært snille og latt fisken komme på land :-D Så veldig godt ut! Ha en fargesprakende helg!

  1. Takk:> Gammal og god. Når vi en vakker dag bosetter oss her i byen, har jeg lyst på en ny (/gammel? og finere) en. Men, enn så lenge duger den i massevis!

 2. Åå, så koselig med sykkeltur :-) Neste uker har jeg og Adrian ferie sammen, så da må vi komme oss ut på tur med min lyseblå og hans sorte sykkel.
  Risør er fint.

 3. Ihihi, så koselig med sykkel- og bytur! Nå fikk jeg lyst på shaveis, tror ikke jeg har spist det siden 90-tallet, hihi. Så ut som er herlig lunsj ogsåå;D God helg finami:D

  1. Var nydelig! Tror shaveis kom i 1991 (da jeg ble født, hoho!) og det er nok ikke sååå mange steder i landet man får tak i det. Synd er det, for det er jo sååå godt!! Ha en knakande fin helg du/dere også, snuppis:-*

 4. Så fin sykkel! Jeg elsker å sykle rundt om sommeren, det føles så fritt. Fiskesuppen så alldeles nydelig ut, forresten, og bildene av blomster og båter var flotte! Riktig god helg, Ina!
  – – – – –
  Ny blogg: etdrysskanel.wordpress.com

  1. Takk for ros! I know, sommersykling er herlig! Bloggen er allerede lagt til på bloglovin’, og linken på bloggen her endret. God helg fina!

 5. Åh, haha. Shaveis. Det var lenge siden det. Spiste det masse på barneskolen!!! Blå drue og tuttifrutti var faste smaker. Fikk nesten litt lyst på jeg nå:D

Kommentarer deaktivert.