Home » Foto » Hverdagsblogg » Mandag 30. juli 2012

Mandag 30. juli 2012

Tusen takk for all den positive responsen på vårt nye hjem! Den setter jeg/vi stor pris på :-) En annen ting vi setter stor pris på ved å bo her vi nå bor, er at det bare tar et par minutter å gå til Østmarka og natur! DET har vært DYPT savnet fra min side! På mandag hadde vi fri ilag, og da tok vi oss en tur i finværet:

Ellers har jeg hatt det travelt opp med jobbing (ferieavvikling på Pinpoint resulterer i at jeg jobber der fulltid denne og nest uke), og med IKEA- og Bohustur for å fikse de aller siste sakene til leiligheten. Som f.eks hengsler til kjøkkenskapdøra som manglet, og en lampe som gir masse lys til stua. Er alt bra med dere, da? :-) Ha en flott helg!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Flytter nå denne helga jeg også faktisk! Blir samboer med kjæresten min gjennom snart 4 år! Det blir kos :) Blir IKEAtur på meg til tirsdag, trenger litt ditt og datt. Koselig for dere å være så nærme marka da, det må jo utnyttes :D

 2. BEBIFROSKER!!!!! <3

  Så deilig å få gått litt turer. Har gått to fjellturer denne uka, + trillet nevøen min et par turer sammen med to rottweilere og én venninne :-)

 3. Froskene!
  Dette er ca samme område jeg pleier å gå tur i, kan jeg spørre sånn ca hvor dere snublet over froskene? Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å ta med datteren på to år for en froskesafari i morgen merker jeg.

  1. Vi er ikke godt kjent (har kun gått tur der den ene gangen!), men det var det første vannet vi kom til, etter å ha gått et bittelite stykke inn i skogen, på stien til venstre, når du står med nesa mot skiltene på bildet:> Hvis det ga noe mening? :P

 4. Ihihi, så koselig med markatur! Rompetroll<3<3
  Vi var på sykkeltur i skogen i dag for å grille. Vi hadde fått i oss en veggisburger hver, før det begynte å regne og lyne. Sååå vi måtte bare slenge oss på syklene og sykle i superfart hjem:P Høhø! God helg fina!

  1. Veldig koselig! Hehe, rompetroll er det vel strengt tatt ikke :P Men, søte er de! Åh, grilling i skogen høres veldig koselig ut! Minus lyn og regn :-O Håper du hadde en bra helg!

 5. Du vet jo sikkert ganske mye om piercinger og sånnt pga. pinpoint, og jeg lurte derfor på om det finnes noen aldersgrense på tragus? :) Har veeldig lyst på:p

  1. Det finnes generelt ingen aldersgrense for piercing i Norge (dessverre!). Seriøse piercingstudioer har som regel en aldersgrense på 16 år for traguspiercing, og 15 i følge med foresatt.

 6. Jeg er helt avhengig av å ha naturen i nærheten! Det er så fint å kunne gå seg en tur og komme seg bort i fra hverdagens tjas og mas noen ganger:)

Kommentarer deaktivert.