Home » Innkjøp og gaver » Piercingrelatert » Magnolias were named after a French botanist

Magnolias were named after a French botanist

I hylla mi på jobb lå det noe og ventet på meg, da jeg kom tilbake fra påskeferie. Nemlig dette!:
IMG_8852
Nye plugger fra Omerica! Vi fører Omerica-øresmykker hos oss på Pinpoint (Omerica finnes i nettbutikken her! Husk rabattkoden MEWKID for 15% rabatt!), og ved siste bestilling la jeg til disse til meg. En sann hyllest til våren! Omerica skriver om disse: “Associated with perseverance, perfection, and dignity, Magnolias were named after the French botanist, Pierre Magnol. Crafted from Holly wood and Osage Orange, inlayed in Verawood”. Var de ikke fine?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Utrolig fine! Synd at jeg ikke har plass til slike i mine øreflipper, det er nesten at jeg faktisk vurderer å få det.. Hm. Får tenke over det :) hadde jeg hatt venner som brukte slike plugger, så ville jeg gjerne kjøpt det til dem :)

Kommentarer deaktivert.