Home » Gjesteinnlegg » Lyst til å gjesteblogge på mewkid.net?

Lyst til å gjesteblogge på mewkid.net?

IMG_4547
Det har seg nemlig sånn at jeg i juni er invitert med på noe så hyggelig som en biltur i Europa med min onkel, mormor og søster! Turen blir 5-6 dager tenker vi (det eneste som er fastslått er at vi starter ut i Tyskland. Derifra blir turen til underveis), og jeg har mer eller mindre bestemt meg for å ha med dataen for å kunne blogge litt på kveldene før sengetid (får bare håpe på trådløst nettverk på stedene vi overnatter da, hehe!). Men, jeg vil gjerne at det skal skje litt mer her inne under turen, enn bare ett innlegg hver dag. Derfor tenkte jeg å høre med dere:
Har noen av dere lyst til å skrive et gjesteinnlegg til bloggen?
I så fall: Yay! Send meg en e-post (mewkidblogg@live.no) med det du vil bidra med! Du vil få link til bloggen/facebook-siden/Instagram-profilen/det du måtte ønske i innlegget som takk :-) Og naturligvis: på forhånd: Tusen takk!!!
Fristen for innsendelse er søndag 31. mai

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ja! Jeg må bare finne på noe lurt først, hihi….. 2 uker å pønske ut noe. Skal jeg få til :)
    Satt å tenkte på akkurat dette for noen dager siden. “Å lurer på om Ina skal ha noen gjesteentreer på bloggen sin igjen, det har vært stas å fått bli med på det” :D

  2. Blir gøy å se hva det blir! :) Har dessverre ikke noe særlig spennende å formidle. (Og så har jeg ikke et slikt proft kamera heller)

    1. Det synes jeg også, hvis det dukker opp noe! Har ikke fått noen bidrag enda, så vi får se…! Proft kamera er det siste du trenger for å bidra. Om du kommer på noe, er det bare å sende i vei!

  3. Hadde vært gøy! Må bare se om jeg klarer å finne på noe kult først! Hvis man sender inn og vil ha med bilder i innlegget – vil du ha disse også? I såfall vil du ha originalene (raw/jpg?) eller ferdigredigerte i en viss str? (: Er det noen begrensinger for hva man kan skrive om, eller kan det være hva som helst? :P

    1. Ja, du må veldig gjerne delta! Du bestemmer helt selv tema, og jeg tar gjerne imot ferdigredigerte bilder i 800px bredde eller større!

Kommentarer deaktivert.