Home » Lush » Ønskelister » Lushønsker en augustkveld
 1. Hei Ina! Så fine ønsker :D
  Jeg har slitt i over ett halvt år med konstant tørre og sprukne lepper, munnsår, og alt mulig kjipt, trodde jeg hadde prøvd alt før jeg var innom Lush i Oslo og fikk øye på ultrabalm som jeg husket å ha lest om på bloggen din, jeg kjøpte den og nå for første gang på lenge føles og ser leppene mine bra ut, uten tørrhet og sår, så jeg ville bare si tusen takk for at du gjorde meg oppmerksom på ultrabalm!
  Er forøvrig stor fan av bloggen din :)

 2. Det er så sant, man kan alltid ønske seg ting – og kanskje unne seg ett og annet når man får mer å rutte med!

 3. Nå som jeg er i oslo igjen må jeg komme innom dere og se på sminka som er kommet!
  MEN, jeg lurte på en ting. Den tørrsjampoen fra Lush, kan man bruke den i ansiktet også om man sliter litt med fet hud? eller kommer den til å “tette alt” ? :p

  1. Do that! Hmmm, jeg ville nok ikke brukt No Drought i fjeset, i og med at den skal fjerne fukt. Da vil jeg heller anbefale vårt helt nye ansiktspudder! :-)

 4. Jeg har Sterk selv, den er nydelig! Intuitiv er også fin, så spørs om den ikke blir med meg hjem snart=P

 5. Vennina mi og jeg var innom Lush i Oslo i går. Hu endte faktisk opp med to av de øyeskyggene/eyelinerne der, og jeg med litt såpe :) Det er alltid så hyggelig å handle i Lush-butikker, uansett hvor i verden det er, dere ansatte er alltid så koselige og flinke :D

 6. Mye fine ønsker:) Tror jeg har spurt om det før ,men har dere på lush noen kremer som passer til de som har psoriassis /veldig tørr hud?

  1. Dream Cream er vår bestselger verden over når det kommer til ekstremt tørr hud, psoriasishud og eksem. Åsmund (eksem) og pappa (psoriasis) bruker den og er superfornøyde! Sympathy for the Skin er også veldig fin til det :-)

Kommentarer deaktivert.