Home » Lush » Lushfavoritter i vår

Lushfavoritter i vår

Som alle andre Lushfrelste der ute i verden, blir jeg ofte nyforelsket i produkter jeg har prøvd fra før, men “glemt” bort litt. Noen favoritter står såklart urokkelig til enhver tid, mens andre finner jeg tilbake til og blir veldig hekta på i perioder. I vår (og jeg mistenker at det vil vare ut i sommermånedene også!) har disse produktene stått høyt på favorittlista:

Happy Hippy flytende dusjsåpe: Fantastisk oppfriskende med grapefrukt i. Perfekt etter en skikkelig varm og svett dag (eller natt, for den saks skyld) i en kald dusj. Ultrabalm: Funker til alt som trenger fukt. For min del er denne et must på leppene, både for fukt og glans. Smører også de strukkede hullene i ørene mine med denne. Brazened Honey ansiktsmaske: Knall detoksmaske for å kvikke opp sliten hud, tilføre litt fukt, skrubbe bort døde hudceller og gi masse næring i form av urter inspirert av indisk folkemedisin. Tea Tree Water og Eau Roma Water: Tonervann som jeg bruker masse av! Førstnevnte morgen og kveld etter å ha renset huden, før jeg tar på krem. Sistnevnte har jeg tre småflasker av; en ved senga (perfekt å spraye på for å kjøle ned ansikt og kropp en klam og varm sommernatt!), en ved TV’en/PC’en og en i veska. Nyyydelig på varme dager!

Dere Lushfrelste blogglesere: Hva er deres Lushfavoritter i vår? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Vet ikke, har aldri fått kjøpt meg noe fra Lush (men har hatt noen produkter som jeg har fått av mamma når hun har vært i London :-D) :-( Synes det er så vanskelig å finne frem… Men tenker at jeg stikker innom neste gang jeg skal til Oslo :-)

 2. Jeg er veldig glad i Breath of Fresh Air tonervann, herlighet så godt det er nå som det er sommer ute. Happy Hippy i dusjen -heeelt enig, den er superdeilig nå!

 3. Er så forelska i It’s Raining Men, og det har jeg vært siden februar. Kommer helt sikkert til å kjøpe mer av den til tross for at den ikke er typisk sommer. Har og falt for den Brazened Honey ansiktsmaska. Kjøpte den sist jeg var i Trondheim, og den gjør vidunder for huden min.

  1. Jeg er ikke fan av It’s Raining Men, men Åsmund liker den godt. Det som er fint med den også på sommeren, er at den gir så mye fukt til huden! Fukt får i alle fall jeg behov for på sommeren:-) Så flott at Brazened Honey fuker så bra for deg! Helt enig :-)

 4. Jeg er blitt veldig glad i Celestial, for den er så deilig å smøre inn ansiktet med etter dusjen og så lukter den så søtt og godt. I dusjen bruker jeg It’s Raining Men. Likte også Sympathy For The Skin veldig godt.

  1. Celestial er nydelig! Den funker dessverre ikke så bra på huden min som jeg først trodde, og det er veldig kjedelig, for som du sier er den så god å smøre på!

  1. Selv om du bare har prøvd et produkt hittil i år, er det jo supert at det ene produktet slo såpass godt an :-D Honey Trap er super:>

    1. Uuuu, sekksi! Lærte meg å like Ice Blue (litt) rett før vi solgte den ut. Den lukter egentlig ganske så godt! Suss tebaks :–**

 5. neste gang er innom på lush skal jeg kjøpe ultrabalm! kommer jo til å få masse nytte ut av den, til både lepper og andre tørre steder og utvidelsene mine. hurra!

  1. Høres lurt ut! Dessuten er den superdrøy i bruk. Jeg kjøpte min første lille krukke like etter at jeg begynte på Lush høsten 2010, og kjøpte ny bare for en måneds tid siden. Bruker den flere ganger om dagen, tidvis:>

 6. Mine favoritter er it’s raining men (fikk den for litt siden og både jeg og kjæresten elsker den), happy hippy, snow fairy (jeg har igjen 150g :-D) daddy-o, angels on bare skin og american cream!
  Vanskelig å velge..

 7. Jeg er så glad i Lush! Tror jeg må sjekke ut noen av disse produktene neste gang jeg stikker innom.. Er en evighet siden jeg var på en Lush-butikk, men skal til Trondheim i helga så da blir det kanskje. :)

 8. Liker det skrukkete hjertet;) Du vet jo hva mine favoritter er > Big, Angels on bare skin og Full of Grace<3 Bruker de hele året;)

 9. Etter at jeg ble en veldig aktiv leser av bloggen din for en liten stund siden, tenkte jeg at jeg måtte prøve Lush. Jeg går rundt som en stor hvit hval o.O og venter ei lita snuppe i juli <3 :) Og i slike tilstander trenger man å behandle seg selv litt ekstra. Jeg endte opp med å prøve Dream Cream, Handy Gurugu (for Shea butter er bare helt fantastisk genialt! :D ) og Tiny Hands Håndserum. Må ærlig talt innrømme at jeg var litt spent, da jeg aldri har klart å finne noe på butikken her i Trondheim. Rett og slett fordi nesa mi blir så overhvelmet av alle luktene at jeg ikke klarer å bestemme meg. Men da varene kom ble utrolig imponert over håndkremen, og serumet var jo bare helt merkelig, men fantastisk for mine stakkars ørkenhender. Og Dream Cream…. ja hva kan jeg si…. navnet sier det meste, og den har jo fått så mange gode kommentarer, og jeg tenkte at det var for godt til å være sant, men jaggu ble jeg imponert over den også. Jeg prøvde den i ansiktet siden den var stemplet som mild. Og da jeg vasket ansiktet dagen etter og forventet å bli stiv i maska som alltid, ble jeg enda mer overrasket! Den stive masken var borte…. og huden var som silke!! Jeg er solgt! Blir flere Lush-produkter her i gården, så på neste lønning skal jeg teste ut noen av de du har over -gleder meg allerede :D

 10. Tea Tree Water, Seanik sjampobar og American Cream-balsamen! Må forresten takke deg for introduksjonen til Lush, på grunn av deg har jeg nå finere hud og hår :-)

Kommentarer deaktivert.