Home » Lush » Lushanbefaling: No Drought tørrsjampo

Lushanbefaling: No Drought tørrsjampo

Et ganske så splitter nytt produkt i Lushfamilien er tørrsjampoen No Drought. Minus litt syntetisk parfyme er den helt naturlig, og lukter superfriskt takket være lime- og grapefruktolje. Man bare drysser litt pulver i hendene, eller direkte i håret, og masserer det inn/grer det inn med hårbørsten. Den friske lukta blir sittende i håret, noe som er et pluss. No Drough funker fantastisk for mitt hår; har jeg småfett hår som egentlig kunne trengt en vask, men som jeg ikke har tid til å vaske, gjør den underverker som en siste utvei. Resultatet varer også! Selv har jeg aldri prøvd tørrsjampoer før, og har ikke noe å sammenlikne med, men er allikevel veldig fornøyd. Den er virkelig verd de 116 kronene den koster, og er absolutt drøy i bruk; det trengs bare litt tørrsjampo av gangen for å oppnå resultater. Eneste minus med No Drought er at det kan være vanskelig å få ut riktig mengde p.g.a beholderens utforming. Anbefales på det sterkeste!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Den så smart ut!
  Det er jo også en fin løsning hvis du har semipermanent hårfarge eller glansvask som du ikke vil skal gå ut i løpet av en uke. Og lime er jo fresht da.

 2. Har aldri prøvd tørrsjampo, jeg.. Men håret mitt blir “aldri” fett (jeg unngår å vaske det hver gang jeg dusjer)..

  1. Samma her, til begge deler, men håret ved ørene mine kan fort bli fett pga fete nattkremer. Og da er den veldig kjekk å ha :-D

 3. Skal absolutt prøve denne, har sett litt på den på nettsiden deres allerede. Skal til Oslo neste uke, og da skal jeg endelig få handlet hos dere :D

 4. kanskje jeg skulle prøvd meg på denne jeg også. har ofte dager hvor jeg blir litt for fet i hodebunne, og ingen mulighet til å vaske det…

 5. Høres kjekt ut! Jeg trener hver dag og med blondt hår er jeg nødt til å vaske det etter hver trening. Så det blir veldig fort fett. Dessuten kan den sikkert være veldig hendig når man camper på festivaler hvis dusjkøen er lang og vannet kaldt. ^^

 6. Det var jo ikke dyrt i det hele tatt! :o
  Skal virkelig ta en titt på det, for jeg hadde trengt det noen dager når tiden ikke er på min side ^_^

 7. Kult! Den skal jeg prøve! Men du, jeg synes å huske at du anbefalte en krem eller lignende fra LUSH som faren din hadde prøvd, den skulle hjelpe mot psoriasis og eksem på ham. Jeg har lett bakover på bloggen din, men finner ikke innlegget, vet du hvilket produkt jeg tenker på?

 8. Begynte å bruke shampo, balsam og div dusjsåper fra Lush for ca et år siden, og under en noe knipen pengeperiode fikk jeg dessverre ikke handlet inn nytt når jeg gikk tom og måtte derfor handle helt vanlige og syntetiske produkter… Verken håret eller kroppen likte det (ikke hjernen heller), og det var først tidlig denne uken her når jeg fikk en stor og fin pakke fra Lush i posten at kroppen endelig kunne føles fresh og ordentlig ren igjen.
  Once you go Lush you can’t go back!!!

Kommentarer deaktivert.