Home » Lush » Lush: Vi kjemper mot dyretesting!

Lush: Vi kjemper mot dyretesting!

Lush, verden over, har nå en kampanje gående som startet igår! Vi har siden Lush ble grunnlagt i 1994 vært supermotstandere av dyretesting, og nå har vi altså en kampanje. Vi oppfordrer ALLE som er imot dyretesting å signere butikkvinduet vårt (Lush i Oslo, Bergen eller Trondheim). Finner dere min signatur på bildet, forresten? Uansett, det alleraller viktigste er å signere denne kampanjen: www.fightinganimaltesting.com om du kjemper mot dyretesting!:

Signer også “Cruelty-free 2013, Forby dyretestet kosmetikk” i butikkene. Det gjorde Rakel:

Linda var der også, og signerte såklart både vindu og ark. Her med en av sine Lushfavoritter, nemlig Big:

Rakel og jeg. Den fantastiske kjolen min er laget av Ingrid Riddervold! Nettbutikken hennes finner dere her:

Produkttesting på høyt nivå! Rakel, Lushkollega Maja og kunde:

Og! For dere interesserte; Vi har fått inn splitter nye kundeaviser:-)! Hent ditt eksemplar i en av butikkene:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. To tomler opp! Fantastisk at Lush ikke bare unngår å teste på dyr, men også har kampanjer for å få en endelig stopp på lidelsene. Jeg har faktisk snakket med flere som ikke var klar over at selskaper flest fremdeles tester på dyr…

 2. Jeg signerte i går! Også kjøpte jeg med med ansiktsmaske hjem (den med havre og banan), gleder meg til å prøve den i kveld. :)

 3. Supert tiltak:) Er så glad for at Lush og fine dyrevennlige mennesker finnes<3
  Jeg og Big vettøøø;) Foxi posering på deg og Rakel, hihi!

  1. Enig! Bildet av Rakel og meg er fotografert av en meget talentfull fotograf som du sikkert ikke kjenner :-) He he hee

 4. er kjedelig at jeg må reise i nesten to timer for å få tak i produktene jeg har lyst på. snart ikke mer balsam igjen, må finne på noe!

  1. Du kan jo alltids bestille fra das internett (http://lushnorge.no)! Fraktkostnadene blir vel sånn ca det samme som togbilletten fram og tilbake, hvis ikke billigere (merker jeg ikke aner hva frakten vil bli, og hva en togbillett koster:P)!

  1. Grove, faktisk.. Det var da veldig voldsomt! Ikke mye jeg kan gjøre med t-skjortene og plakatene dessverre, men jeg kan i alle fall endre tittelen på innlegget mitt:-) Du får sende en klage til post@lushnorge.no ;-)

 5. Superflott av Lush!! :-D Dere er enestående. Jeg skryter dere sånn oppi skyene til vennene mine, at det er rart de ikke blir lei av meg, hahaa.
  Signerte på nett, men ikke i noen butikk siden jeg bor så langt unna en lushbutikk.

  1. Hih, det er bra du skryter! Vi bruker jo ikke en eneste krone på reklame, så vi er avhengige av trofaste Lushies for å nå ut til nye :-D

  1. Hehehehe! DU er søt! Jeg elsker kjolen :-D Gleder meg til vårvarmen kommer tilbake til Oslo, så den kan få svingt seg ute uten jakker og skjerf og alt sånt på toppen :-)

 6. Jeg har de siste tre årene ikke kjøpt noen produkter testet på dyr og er ivrig forkjemper for dyrenes rettigheter. Har selv to kaniner, så dette signerte jeg på flekken. Godt å se at så mange bryr seg. :)

Kommentarer deaktivert.