Home » Lush » Lush: Spesielle parfymer!

Lush: Spesielle parfymer!

Tenkte jeg skulle dele noen spennende Lushprodukter med de av dere lesere som også er Lushfans!

Som dere vet har Lush mange produkter i sitt sortiment, som er der på fast helårsbasis. Men, Lush er også store tilhengere av å lage produkter som kun selges en kort periode, som for eksempel juleprodukter eller morsdagsprodukter. I blant lager de produkter som er enda mer sjeldne enn sesongproduktene, og som bare selges en kort, kort periode. Et eksempel er parfyme. Etter tradisjonen lager Lush nemlig opp et begrenset antall parfymer med duft fra forskjellige populære Lushprodukter. Disse er veldig populære, og det er like spennende å se hvert år hvilke parfymer som dukker opp! Disse kan bestilles på nett, og er kun tilgjengelig en veldig begrenset periode, og det er alltid ekstra stas for en Lushfan å få kloa i sitt favorittprodukt i parfymeform. Jeg drømmer om Mirandaparfyme!

Jeg er så heldig å ha tre slike spesialparfymer! Til venstre i bildet står Lush HQ / 29 High Street Perfume, som min butikksjef Maja kjøpte for meg da hun var på Lushfabrikken i Pool og da også besøkte butikken i 29 High Street (den aller første Lushbutikken!). Ideen bak parfymen er at den skal lukte som en Lushbutikk, og det gjør den også! For meg lukter den sånn som Lush luktet da jeg begynte å jobbe der høsten 2010, da vi lanserte Halloweenprodukter med masse limeolje i. Frisk, søt og fruktig på samme tid, nøyaktig som Lush. Denne får jeg alltid masse komplimenter for når jeg bruker, og den bringer fram så mange gode minner. Kos!

I midten står Twilightparfymen. Den fikk jeg nylig kjøpe av min Lushkollega Mona, som hadde sikret seg litt vel mange av den da den var tilgjengelig. For dere som kjenner Lush, lukter denne som den populære badebomba Twilight, som også fantes som flytende dusjsåpe til jul. Til dere som ikke kjenner så godt til Lush, kan jeg bare si: lavendel og sukkerspinn! Jepp, digg! Passer på en grå regnværsdag som denne.

Til høyre i bildet er Snowcakeparfymen. Parfymen som er inspirert av Snowcake, såpa i fast form vi har hvert år til jul. Den hvite såpa med gullglitter på toppen, kremete mykt skum og en herlig duft av marsipan. For meg er Snowcake skikkelig jul/Lushjul, så denne parfymen er for meg forbeholdt vinteren/juletider. Jeg var så heldig å få kjøpe den av Lushkollega Cole fra Lush Strømmen, og brukte den masse i vinter. Mmmmm, marsipaaaan!
IMG_8597

Her har jeg satt sammen et bilde av inspirasjonskildene til parfymene ovenfor:
perfume

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg var så heldig å få kjøpt meg snow fairy parfymen nå før jul :-)
  Synes forresten at Sandstone såpa er kjempego :-)

  1. Mmmm, Snow Fairy-parfymen! Så heldig du er! Oho, du kjøpte den? Så gøy! Den er et must nå utover!

 2. Oi, Twilight-parfyme? Kjøpte dusjsåpa for noen år siden og den var jo kjempegod + prøvde badebomba da jeg bodde et sted med badekar :D en av favorittluktene mine på Lush! Kan jeg forresten spørre deg, du som jobber på Lush, om parfymen “the voice of reason” er gått ut av produksjon? Den er nemlig en av veldig få parfymer jeg noen gang har hatt som jeg syns lukter godt, men så lukter den veldig spesielt (og røkt!) når man først tar den på så jeg skjønner det hvis den ikke har solgt bra nok til å bli værende.

  1. Ikke sant? Twilight lukter nydelig! Ja, den har dessverre gått ut! Det har ikke noe med at den er litt spesiell å gjøre (så god!), men at en del kunder har fått allergiske reaksjoner på en av ingrediensene (lurer på om det er Buddha wood oil’en?), så Lush tok den ut. Både Åsmund og pappa, pluss en venninne av meg elsker den! Synd.

   1. Åja, det gir faktisk mening. Fikk utslett selv de første gangene jeg brukte den, men uten å ha det på nøyaktig samme sted eller mange dager på rad funker det og jeg merker ingenting. Sikkert ikke så veldig smart egentlig, men den lukter jo så godt! Ja ja, får drømme om at den kan komme tilbake i revidert utgave, eller at de slipper en annen litt maskulin parfyme (hvis ikke en av de andre er litt i samme gata, sliter litt med å lukte på produktene inne i selve Lush-butikken, he he).

    1. Ikke sant! Veldig kjipt. Har du lukta på Karma? Patchoulien i den gir den en litt treaktig lukt, samtidig som appelsinolja gjør den fruktig. En lukt som er veldig unisex, etter min mening! Verdt et forsøk!

     1. Karma hadde jeg som shampoo en periode og ble veldig lei av den, hehe. Det begynner å bli snart to år siden tror jeg, og så lukter den jo egentlig kjempegodt så det er nok verdt et forsøk igjen :)))

 3. Jeg fikk aldri somlet meg til å kjøpe Poncheparfymen, men den ønsket jeg meg virkelig! Elsker den lukta :-)

Kommentarer deaktivert.