Home » Lush » Lush lanserer: SOLKREM, hurra!

Lush lanserer: SOLKREM, hurra!

solkrem
Yes, endelig! Solkrem er tilbake på Lush!

Da jeg begynte å jobbe på Lush høsten 2010, fantes det solkrem i sortimentet, men den forsvant like etterpå, og siden har det vært lite av det. Vi har kun hatt én ansiktskrem med solfaktor, og den har til gjengjeld vært aaalt for fet i konsistensen for min kombinasjonshud. Og ikke har vi hatt noe til å smøre kroppen inn med for å beskytte mot sola. Ergo, kjedelig! Men nå blir det andre boller!

Jeg har skaffet meg tre forskjellige solbeskyttende Lush-nyheter: Sesame Suntan Lotion sollotion, Million DollarMoisturiser ansiktskrem og The Sunblock fastformsolkrem!

Foreløpig har jeg kun fått testet ut Sesame Suntan og Million Dollar, og liker dem allerede veldig godt!

Sesame Suntan er superlett i konsistensen, og fukter huden godt med kakaosmør, og kjøler ned med Aloe Vera. Sesamoljen i denne gjør at den lukter sterkt av nettopp sesamolje (nøtteaktig!), men lukta forsvinner heldigvis ganske fort fra huden. Sesamoljen er der nemlig fordi den hjelper til med å øke hudens melaninprodusjon, noe som betyr at den bidrar med å få en fin brunfarge! Det er da ikke feil. Solfaktor 10.

Million Dollar lukter skikkelig godt, og er mye lettere i konsistensen enn vanlige solkremer for ansiktet som jeg har vært borti. Den kjennes heller ikke som plastikk på huden, og inneholder litt av  Lushs Feeling Younger skimmer, for å gi fin glød til ansiktshuden. Pleiende honning og fuktende sheasmør og jojobaolje gjør dette til en heeerlig krem, med solfaktor 30. Også i denne er det sesamolje, hurra! Den er verd hver eneste krone, spør du meg!

The Sunblock vet jeg ikke mer om enda enn at den er i fast form (derfor uten konserveringsmidler), lukter svært lite, og brukes på våt hud i dusjen. Det er supert om en skal tilbringe dagen i sola, og bare skal ta en kjapp dusj først! Jeg gleder meg til å teste den ut, og om dere vil kommer jeg tilbake med oppdatering om den? Solfaktor 30.

Produktene kan kjøpes i din nærmeste Lushbutikk, eller i nettbutikken her.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Den hørtes perfekt ut for min hud og ! Si gjerne hvordan den er på deg :)

 2. Veldig kjekt at Lush har fått inn igjen solkrem i sortementet! Desverre er det for lav faktor for meg (jeg trenger spf 50), men bra uansett! :)

  1. Veldig! Dumt at de blir for svake for deg. Men, du har vel alltids funnet noen favoritter fra før med den faktoren.

 3. Kom gjerne med tilbakemeldinger på den i fast form! Liker det så godt når du skriver om Lushproduktene, føler du klarer å holde deg nøytral fordi om du jobber der :D

  1. Da gjør jeg det! Takk for det, det setter jeg pris på. Jeg skriver jo tross alt bare det jeg mener, hihi!

 4. Ja, kom gjerne med en tilbakemelding angående the sun block! :)
  Var på Lush og titta litt på de nye produktene i går, men var egentlig bare innom for å kjøpe Imperialis, hehe!

 5. Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg tenkte på deg og Mummikoppsamlingen din da jeg oppdaget denne linken:

  http://www.kjokkenutstyr.net/mummikopp-oversikt/

  Har du sett den før, og er det noen av disse koppene du gjerne skulle supplert til samlingen din? Jeg visste ikke at koppene har blitt designet og “utgitt” helt siden tidlig 90-tallet, så dette var fascinerende å se på :-)

  1. Tusen takk for linken! Det var hyggelig at du tenkte på meg! Jeg har vært på den siden tidligere og tittet. Det har vært mange fine kopper opp igjennom!!

Kommentarer deaktivert.