Home » Innkjøp og gaver » Lush » Lush-innkjøp: Balsam og Smuggler’s Soul-saker

Lush-innkjøp: Balsam og Smuggler’s Soul-saker

Jeg begynner å gå tom for en god del Lush-saker nå, men jeg har ikke gidda å kjøpe inn backup på det som snart er brukt opp, før vi flytter. Men, jeg måtte krype til korset og kjøpe inn mer av favorittbalsamen American Cream, samt to andre spennende limited edition-produkter!:
IMG_7531
Lush er jo et britisk konsept, og der er farsdagen rundt disse tider. I den anledningen har det dukket opp noen spennende produkter, spesielt tilegnet far, og jeg måtte såklart slå til på noen av dem. Kremen er Åsmund sin (han bruker den i ansiktet, og liker den veldig godt!), den er lett, kjølende og fuktgivende, og lukter himla godt. Skrubben har den samme gode duften, gir også litt fukt, og skrubbeffekten er skikkelig herlig! Sånn superfinkornet og fin, men samtidig kraftig nok til å polere huden grundig. Tommel opp!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Har akkurat bestilt noen lush saker selv :D Alltid gøy med nye lush produkter!!
    Og en ting jeg har lurt litt på er om du bruker vanishing cream både morgen og kveld? Jeg finner ikke noe informasjon om den kan brukes både dag og natt, og jeg er vledig glad i kremen selv! :)

    1. Nice! Ja, det er digg med både påfyll og nye saker, hoho! Jeg bruker den både dag og natt ja (alle kremene fra Lush kan brukes både dag og natt), men i perioder med mye kaldt vær, så bruker jeg noe mer fuktgivende om natta. Vanishing Cream <3

Kommentarer deaktivert.