Home » Favoritter » Lush » Lush-favoritter vinteren 2015

Lush-favoritter vinteren 2015

Lush-mewkid-jul
Krydrede og søte dufter, fuktgivende ingredienser. Skrubb, pleie og luksus. Produktene ovenfor er mine Lush-favoritter denne høsten/vinteren, og er alle med på å holde huden fuktet og fin på denne tida av året hvor den vanligvis blir knusktørr (og kløende!)!

Til dere Lushies: Hvilke Lush-produkter er deres favoritter for vinteren?

(Lush tester ingen av ingrediensene eller produktene sine på dyr, bruker ferske naturlige ingredienser, trygge syntetiske ingredienser, resirkulert emballasje, alt er ferskt og håndlaget av voksne mennesker i Poole i England. Hurra!)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Mine favoritter denne vinteren er The Comforter shower gel – den lukter SÅ godt, og så er den mørkerosa :). Videre liker jeg Snowcake såpe, R&B og så må jeg vel ha Snowfairy også, tradisjonen tro :)

 2. Mask of magnaminty er en evig favoritt!
  Denne vinteren har jeg begynt på noen piller som tørker ut ansiktet mitt, og da spesielt lepper og øyelokk. Derfor kjøpte jeg Enchanted eye cream, og den er helt fantastisk! Jeg bruker den faktisk både på leppene og rundt øynene, og den fungerer kjempegodt begge steder.
  Det jeg enda ikke har klart å finne på lush, er en ansiktsrens jeg kan bruke hver dag, som er fuktighetsgivende og ikke fungerer som skrubb. Har du noen tips?

  1. Så gøy at øyekremen funker både på øyne og lepper! Ja, det har jeg! Ultrabland er super på det. Masser den inn i hendene, gni den i fjeset og fjern den med en klut med varmt vann. Fjerner alt av sminke og smuss, bevarer fukt, og roer ned huden.

 3. Må på et lush-haul selv snart. Er tom for alt mulig rart :O Men prøver å bruke opp sånne små test-greier vi har liggende først. Så de ikke hoper seg opp. Men hva er en bra shampo/balsam-kombo om håret lett blir “poofy”? Føler meg som en cocker spaniel! Haha :D

  1. Haha, kjenner til den! Tja, du kan jo prøve komboen Trichomania og American Cream? Be om testere isåfall!

  1. Hoho, ja! Den var super-limited (solgtes i på nett i noen timer bare) for noen år siden. Elsker den!

 4. Nå er det nok R&B (som alltid), The Comforter og Honey Trap som står øverst på lista :-)

Kommentarer deaktivert.