Home » Lush » Lush: American Cream

Lush: American Cream

americancream
Bare fordi American Cream er en balsam jeg har blitt helt hekta på! I de fire åra jeg jobba på Lush var jeg egentlig ikke så glad i denne, og den fungerte heller ikke spesielt bra for håret mitt. Men nå! Nå er den superduper, og jeg eeeelsker den! Fuktende, mykgjørende, akkurat passe tyngende for håret, glansgivende og velduftende deluxe. Hurra!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ihhh, den lukter så godt at jeg går rundt å lukter på håret mitt hele dagen. American Cream er nok en balsam man må bli vandt med, selv gikk jeg over fra balsam fulle av silikoner og ekle ingredienser til denne. Uvandt i begynnelsen, men nå elsker jeg den!!

  1. Ja, jeg tror også det! Det er så deilig å bruke noe ordentlig, og ikke bare silikonbasert søppel (som jo mye av det på markedet er!)!

 2. Hei.
  Kanskje et litt merkelig sted å spørre på men siden du har jobba på lush så lurer jeg på om det er sånn i norge som i utlandet: at en tar med tomme bokser og flasker så får en gratis ansiktsmaske?
  Vist det er sånn, hva kan en ta med og hvor mange?

  Hilsen en Lush elsker som snart skal til Oslo ^^

  1. Hei! Ta med fem rene sorte eller gjennomsiktige potter til butikken, så får du en gratis ferskmaske! God tur til Oslo!

 3. Jeg elsket denne fra dag en jeg. Alle de andre jeg har prøvd har ikke gitt nok fukt til håret mitt som er ganske slitt og tørt. Må snart inn for å kjøpe ny, for har allerede brukt opp en stor flaske…

 4. Hei! Vet du om håret blir lett fett av denne? Vil gjerne bytte til mer naturlige produkter, men er redd for at håret lett skal bli fett :)

  1. Hei! Det vil jeg ikke si at det gjør, nei. Så finnes jo Veganese fra Lush også, som er enda litt lettere i konsistensen. Yay til mer naturlig hårpleie!

Kommentarer deaktivert.