Home » Innkjøp og gaver » Stas og moro » Lunsjdeit på lørdag

Lunsjdeit på lørdag

Frilørdag, og vi fikk unnagjort litt julegavehandel i sentrum, og så inviterte Åsmund meg på en lunsjdeit på Nighthawk Diner:

Vi hadde hver vår sandwich, og veggisvarianten jeg spiste, med chipotlemajones, avokado, soltørket tomat, salat og fetaost er seriøst den beste sandwichen jeg noen sinne har spist. Nam! Milkshake (King Kong/bananmilkshake på meg) måtte også til, og er en uskreven regel når man er på Natthaukbesøk!:

Lørdagsfin kjæreste:

På vei hjem igjen var vi innom Frøken Dianas Salonger, hvor Åsmund spanderte denne flotte brosjen på meg. Åh! Den skal få bo på jakka mi, for å friske den opp litt. Nydelig!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åh, den sandwhich-kombinasjonen hørtes virkelig knallgod ut! Brosjen var veldig pen, den kan lyse opp i vintermørket!

  2. Jeg tror faktisk jeg var på Frøken Dianas Salonger akkurat samme dag! Drev og loket litt rundt og så på forskjellige kjoler selv da jeg så et veldig søtt og fargerikt par kom inn! Så falt det meg inn at denne rødhårede, vakre damen faktisk var kvinnen bak den fargerike bloggen mewkid.net! : )

Kommentarer deaktivert.