Home » Hverdagsblogg » Lunsjdeit en formiddag før jobb

Lunsjdeit en formiddag før jobb

Lushjobbing sto på dagsplanen, men før det hadde jeg en lunsjdeit på tapetet! Mormor er nemlig på et lite Oslobesøk, så på tross av at jeg er ganske bissi med jobb om dagene, fikk vi til par timer ilag i formiddag før jeg skulle på jobb. Vi møttes på Grünerløkka, og gikk hit:

Hvor det vanket påspandert lunsj! Mormor valgte foccacia med grillede grønnsaker, pesto, parmesan og salat:

Nøyaktig det samme på meg, gitt :-) Meget godt!:

Vi koste oss skikkelig med mat, prat og omgivelsene, før vi takket for oss:

En kjapp kaffi hver i sola på uteplassen til Liebling, før vi kom oss til sentrum, og jeg på jobb. Superkoselig!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. De har så god mat på Villa Paradiso! Ved lunsjtider slipper man jo gjerne å vente på bord, og det er jo en bonus. Mormoren din er sprek i matveien, forresten!
  Riktig god nasjonaldagsfeiring i morgen!

 2. Så kjempe koselig ut, og fine bilder!
  Det var jeg som var innom lush her om dagen og spurte om gorilla perfume og den dagkremen med farge osv. Håper du husker meg! Jeg har røde dreads og sa jeg skulle legge igjen en kommentar her :-)

  Digger bloggen din!

  1. Aaaa, det var deg ja! Du som kommenterte for ikke så lenge siden, som sa du hadde sett meg i byen “tusen ganger”, hehe! Husker deg såklart :-D Veldig koselig at du “endelig” stakk innom og sa hei! Og tusen takk for at du liker bloggen min så godt :-))) Vi sees vel sikkert igjen!

 3. Så koselig! Du finner alltid de fineste kafeene. Må bare si at jeg følger med bloggen din hver dag, jeg er bare ikke flink til å kommentere…

Kommentarer deaktivert.