Home » Hverdagsblogg » Luksusdyr

Luksusdyr


(Bilde fra da vi overnattet på Grand Hotel i slutten av april, da vi feiret 10 år som kjærester)

I natt har Åsmund og jeg overnattet på Grand Hotel, igjen! Ikke for noe spesiell grunn egentlig, bare fordi vi hadde lyst, og råd til det akkurat nå.Vi har vært veldig flinke og satt av masse penger til sparing og til bryllupet denne våren, og da er det hyggelig å kunne bruke noe av det som ikke har blitt satt bort på noe ekstra hyggelig her og nå! Vi går begge siste arbeidsuke før ferie i møte, og en natt på hotell har virkelig vært herlig for å lade opp batteriene. Badebasseng, badekar, hotellseng, hotellfrokost.. Luksus! Bilder kommer såklart, men i skrivende stund spaserer vi ned for å spise nevnte frokost (*vann i munnen*), og etter det venter jobbing.

Har dere vært hotellgjest/turist i egen by på denne måten før?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Veldig deilig med en natt på hotell i blandt! Jeg har ikke gjort det før med samboeren min, men jeg og en veninne tok inn på hotell etter vi hadde vert på konsert. Var så deilig å ikke måtte tenke på å rekke nattbussen og sånt :) (Det var da jeg fremdeles bodde utenfor selve sentrumskjernen)

  1. Ja! Kan tenke meg det var digg ja. Det er så kjipt å stresse for å rekke siste buss hjem, eller å i det hele tatt reise hjem fra noe midt på natta!

 2. Vel fortjent ! :D Aldri vært det, men så er ikke Flisa der jeg kommer fra så stort heller :P

 3. Åå, det høres utrolig deilig ut! Iblandt er det veldig godt å unne seg litt luksus :-) Ha en videre fin tirsdag!

  1. Det var det! Jepp, vi er noen livsnytere begge to, og litt luksus en gang i blant takker vi ikke nei til, hoho!

 4. Åååh, så deilig, og fortjent! Hvordan går det med forberedelsene til bryllupet forresten – kjolen og alt? :D Haha, spent på deres vegne!

  1. Takk for det!! Var veldig deilig! Takk som spør: Vel, det har ikke skjedd noe nytt annet enn det jeg har delt med dere til nå (i kategorien “Bryllup”), og alt er på stell. Kjolen skal være ferdig mandag i neste uke, og jeg vet ikke noe mer om hvordan den ser ut enn det dere gjør! Gjett om jeg er spent, da! Hoho!

 5. Sååå deilig med et lite brekk i hverdagen!
  Vi var turister i egen by i fjor, veeldig deilig! Håper vi får mulighet en gang i løpet av dette året også <3 Deilig å utforske kjente steder også, kan fort oppdage noe nytt der også. hihi :-)

  1. Ja, kjempedeilig! Igår ble det 10 hektiske timer på jobb for min del, så det var veldig godt med hotellnatt i forkant, hoho! Dere får prøve å få det til, om dere har mulighet. Det er virkelig koselig! Og oppdagelsesferder er alltid spennende, enten det er i vante eller uvante omgivelser.

  1. Ja! Det hadde sikkert ikke vært feil å gjøre det da, nei! Kos deg på konsert når den tid kommer, uansett.

 6. Det er skikkelig godt å sove på hotell! Eg gler meg til eg skal sove på hotell i 3 netter i København. Trur det blir superbra! Noko av det beste er jo å stå opp til ferdiglaga frukost, og vite at du ikkje treng å ta oppvasken eller rydde etterpå! :D

  1. Åh, København! Det blir sikkert magisk. Ja, helt enig! Jeg eeeeelsker hotellfrokost, hoho! Du får ha veldig god tur!

 7. Da jeg var gardist for et par år tilbake, hadde vi gardeballet vårt i speilsalen på Grand. Det var heelt magisk! En natt der satte virkelig prikken over i’en på en minnerik førstegangstjeneste og et fantastisk år :D

Kommentarer deaktivert.