Home » Innkjøp og gaver » Interiør » Sponsor, Giveaway » Løsningen på romklang-problemet? Fargerike tepper!

Løsningen på romklang-problemet? Fargerike tepper!

–Sponset Yagmur-teppe fra Sukhi

Etter å ha kommet oss skikkelig på plass i nytt hjem, har vi hørt at det er en del romklang i stua (=ekkooooo!), og det var naturligvis ikke noe vi var spesielt glade for. Grunnen er rett og slett at vi har mye mindre greier i stua (og i kåken generelt) enn før, og sånn ville vi også gjerne fortsette å ha det. Men! Løsningen viste seg å være ganske enkel, og kom i form av golvtepper! Tepper hjelper med å få bukt med romklangen, og golvtepper i knallfarger er med på å opprettholde den fargerike stilen vi har hos oss. Her er de nye teppene i familien:

Yagmur-teppe fra Sukhi er håndlaget i Tyrkia, ut av gamle tyrkiske tepper i ull! Les om hvordan her:
Sukhi1
sukhi2

Sukhi importerer håndlagde kvalitetstepper direkte fra produsentene, og sørger for at arbeiderne er voksne mennesker som får ordentlig betalt, og at de jobber under gode arbeidsforhold. Teppene lages på bestilling, og kan produseres i forskjellige størrelser, former og farger, og Sukhi har forskjelige produsenter i både India, Nepal og Marokko, i tillegg til Tyrkia, som alle har spesialisert seg på sine teppetyper. Her er en video av hvordan de fine kuleteppene i Nepal lages:
sukhi3

Hos kjære Gudrun Sjödén kjøpte vi det vevde teppet Peony i bomull, med broderte blomster på:
IMG_0670

Og dusker! Vi flyttet det nye Gudrun-teppet til stuekroken, og lot det lekre, gule IKEA-teppet bo midt på golvet:
IMG_0678

Fin kontrast med Peony til den gule sofaen i stua, og jeg får mykt underlag ved pulten min. Yay!:
IMG_0683

Dessuten kjøpte vi enda en matte til å ha på badet. Også denne fra Gudrun Sjödén:
IMG_0714

Fine tepper, eller hva? :-)
Hvilket likte dere best?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Kjempefint! Jeg har akkurat kjøpt større leilighet og syns derfor det er kjempegøy med alle interiørinnleggene. Selv om jeg er veldig glad i svart og hvitt (har sett på Peon-teppet selv, men blir trukket mot den litt mer “nøytrale” versjonen), så frister det med mer farger når jeg leser bloggen din.

    1. Tusen takk!Så hyggelig at du liker innleggene, og lar deg inspirere! Vel, vi har jo alle forskjellig smak, gå må gå for det vi selv liker, men farger gjør virkelig noe med humøret, og interiøret er en fin måte å smyge farger inn på, hvis en ikke vil kle seg i regnbuen! :-) Kos deg med innredningen av ditt nye hjem!

Kommentarer deaktivert.