Home » Foto » Lørdagsdetaljer fra leiligheten i desember
    1. Takk for det! Den kjøpte jeg på Åhléns i fjor, og jeg er veldig sikker på at de har den der i år også. Verdt en titt! :>

  1. Ser ut som dere har en veldig fin og koselig leilighet med masse fine farger :3
    Nydelig ny header også :D

  2. Aww dere har det så fiiint :D Blir flau når jeg tenker på hvordan det ser ut i min studentleilighet – så veldig upersonlig og lite trivelig i forhold. Jeg synes det er så fint når du legger ut bilder av hvordan det ser ut hos dere, sånn at sånne som meg kan bli inspirert til å få det finere og gladere i egen bolig, hurra! :D Og smilepusene er så søte + cred for superkule gule gardiner :>

  3. Dere har det virkelig frisk og fint hjemme! Hvor er minigrobusen fra? :) Den var herlig!

  4. Sååå fint! :D Du er en stor inspirasjon, og litt somsolt at jeg har nesten alle de cupcakesene og den globusen :3 Og jeg syns du var virkelig kreativ med å bruke en cupcake kopp til vase, haha, kult! Hvor har du fått den koppen fra?

Kommentarer deaktivert.