Home » Innkjøp og gaver » Interiør » Lørdagsbruktkjøp i hovedstaden

Lørdagsbruktkjøp i hovedstaden

Som jeg allerede har klaget over her inne, er økonomien så som så om dagen, så det blir sparsomt på alle fronter. Inkludert sjåppingfronten! Men, på lørdag flesket jeg og Åsmund til da vi var en tur i sentrum i solskinnsværet, og kjøpte noen saker og ting på bruktbutikker:

Den heklede duken i sennepsgult fikk plass på salongbordet vårt, pynteskålen med fugl på fikk bo på pulten min. Serveringsbrettet, som matcher golvet vårt, og som sikkert kommer fra en eller annen kafé, er perfekt til frokosten. Alt sammen fra Marita Butikken for trettifem kroner. Vasen med valmuer på (valmuer er en av mine favorittblomster!) har jeg pyntet med forskjellige strå i, og ble kjøpt for en tjuekroning på Blåkorsbutikken. Begge butikkene finnes nederst på Grünerløkka :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Aaah, så søte! Jeg må kommet meg innom bruktbutikker, for jeg er på leting etter gamle, kule bilderammer! :D:D

  2. Det er kjekt å kunne plukke med seg noen rimelige småting når den finansielle situasjonen ikke er helt optimal, hoho. Så søt fugl! Kjøkkenvekta lenger ned på siden var også veldig fin, forresten.
    Vi sees i morgen, hoho!

  3. Masse fint :) Skåla <3
    Har fri imorgen, så da blir det en liten tur rundt for å titte i bruktbutikker :)

  4. Nei..? AKKURAT en sånn liten vase med valmuer på hadde jeg før. Wow, den hadde jeg helt glemt. Kanskje den ligger et sted hos mor og far :-)

  5. Serveringsbrett er så koselig! Synd at det ikke brukes så mye lenger. Selv har jeg et hvitt et med masse fugler på<3

Kommentarer deaktivert.