Home » Hverdagsblogg » Innkjøp og gaver » Instagram » Lush » Sponsor, Giveaway » Lørdag tjueåttende juli totusenogtolv

Lørdag tjueåttende juli totusenogtolv

Puh, så og si helt i mål i vårt nye hjem nå! Bilder av leiligheten kommer nesten garantert til tirsdag; da får jeg nemlig tilbake vidvinkelobjektivet, som har vært bortlånt til en kamerat. Jeg er sååå spent på å vise den fram til dere! På bildet helt nederst til venstre i kollasjen ovenfor her, ser dere en liten sniktitt på kroken jeg i skrivende stund sitter og blogger fra. Iiih! Ellers er det en salig samling bilder fra Instagramkontoen min. Med så mye flyttestyr og jobbing har kameraet “støvet ned”, og mobilen har vært kjekk å for dokumentere med. Som for eksempel middagen på New Anarkali torsdag, for å feire vårt nye hi og kjærestedag.

Ellers! Lushfans der ute har kanskje fått med dere at vi har lansert noe helt nytt!? Emotional Brilliance! Vegansk, håndlaget, fersk og fantastisk sminke!:

Energisk er leppestift, Sunn og Ro er eyelinere/øyeskygger. Mine tre første fra serien, og mer skal det såklart bli! Superfornøyd med Sunn og Ro :-) Fargen i Energisk sitter dessverre ikke sååå godt, men glitteret i den sitter bra. Derfor en den veldig fin oppå andre leppestifter i oransjtoner! Se mer av sminkeserien ved å klikke her.

"
Bilde lånt fra lushnorge.no

Og! Se hva jeg fikk i posten midt oppi flyttesjauen da! Hjemmelagede drops fra Maries Drops. Tusen takk!!:

F.v: Søt Blanding, Mocca, Karamell og Tutti Frutti. Sistnevnte er undertegnedes favoritt ;-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Den ble lansert verden over forrige lørdag, og har vært i Oslobutikken (og de andre) siden da. Så, løp og kjøp! :-D

 1. Øyenskyggene er i alle fall helt herlige. :) Jeg var egentlig innom Lush (i Trondheim) bare for å kjøpe med meg ny Herbalism, men ble introdusert til øyenskyggene og klarte selvfølgelig ikke å gå derfra uten å ha med meg en…

  1. Kool! Har du prøvd å bruke dem som eyeliner også? Synes det er så genialt at de funker til begge deler; eyelinerene som øyeskygge, og øyeskyggene som eyelinerene. Supert at du er fornøyd :-D

   1. Etter det siste Lush-innlegget ditt kom jeg på at jeg jo skulle svare her… Bedre sent enn aldri! Jeg har ikke prøvd den som eyeliner enda, men liker absolutt at muligheten er der. Flerbruk ftw! :)

 2. Så fin krok! :D Hoho, dette er spennende! Gleder meg til å se resten. Også så mye fin sminke a gitt, er dette egentlig en slags konspirasjon for å fylle opp badet mitt med enda flere fine Lush-ting? :O I så fall; success. Kanskje jeg finner en superfinfin leppestift, det vil i så fall være en veldig sjelden og veldig velkommen opplevelse! :D Tutti Frutti dropsene matcher med kjolen din tilogmed, hoho! Skjebnedrops liksom ;P

 3. Så masse bra! Og kroken din ser så flott ut! Vi flytta inn i ny leilighet rett før sommerferien, og dro deretter hjem for å sommerjobbe. Jeg gleder meg så masse til å “bo den inn” skikkelig når det er tid for å vende snuta mot Oslo igjen. Og vi har

   1. Takk for det :-D Å, så spennende med ny leilighet! Når dere kommer tilbake til hovedstaden blir det jo nesten som å flytte enda en gang. Det blir nok veldig bra!

  1. Moro! Jeg har bare fått prøvd de to du nevner såvidt på jobb, men i løpet av uka blir de nok mine :-D Er spent! bruker de Feeling Younger rett på huden, eller blander du den med ansiktskrem? :-)

 4. Å, for en koselig krok du har fått deg! :-) Og fine bilder ellers også av gjengrodd vindu og sommergress.

  Ha en fin uke! :-)

 5. oj, maskara! kunne du skrevet litt om den om du prøver den(eller om du allerede har prøvd den) sliter sånn med å finne en dyresnill maskara som fungerer ordentlig :)

  1. Jepp, skal skrive om den så fort jeg har fått testa den skikkelig ut! Jeg har bare prøvd ett strøk på de nederste vippene på jobb, og det resulterte i alle fall i lange, sorte vipper uten klumper;> Kommer tilbake til den!

 6. Bra du er fornøyd med sminka di;) Tror jeg skal prøve øyenskyggene også, selv om eyelineren feilet.. <3

 7. Er så gira på EB! Har selv Motivasjon, Lidenskapelig, Fokus, Sunn, Sterk og Fantasi + DI. Elsker fargene og gleder meg til å teste ut DI mer! Blir gøy å lese om dine erfaringer fremover:)

  1. Oo, så gøy! Jeg kommer til å skrive litt om dem når jeg har prøvd de enda litt mer ut. Veldig spennende!

Kommentarer deaktivert.