Home » Reiser » Lørdag syvende juli totusenogtolv

Lørdag syvende juli totusenogtolv

Før Ane begynte på jobb lørdag formiddag, møttes vi i sentrum for å tusle litt rundt. Hei Ane!:

Et yrende folkeliv fylte Risør, noe som tydet på at fellesferien var igang. I tillegg til å myse i flere av byens butikker, måtte Ane og jeg såklart handle lørdagsisen! Det hører liksom litt med sommerstid i Risør :-) Isen kjøpes på den faste kiosken, hvor iskulene er digre som små fjell! Dette er én kule med sitronfløteis med jordbærstrøssel på toppen Diger i forhold til hvordan en iskule i Oslo ser ut, hoho:

Ane gikk for en kule med pistasjis. Smakfullt og godt, enda været ikke var til å skryte av. Sommeris smaker godt i all salgs vær! Dessverre hadde vi ikke så alt for mye tid sammen før Ane måtte farte avsted til sommerjobben sin, men det gjorde ikke så mye når tiden vi fikk sammen var fin!:

Jeg banket på hos mormor og bestefar etter å ha tatt farvel med Ane, og der vanket det te, jordbær og fyrstekake. Kvalitetstid med de flotte besteforeldrene mine er utrolig koselig, og å sitte å prate med mormor er som å prate med ei god venninne. Superkoselig! Timene fløy avsted, som de alltid gjør i lystig lag:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Det virker som om du har et like fint forhold til besteforeldrene dine som det jeg har til min egen mormor, og det er så fint å se folk som har det! Selv drar jeg gjerne opp til mormor for å sitte der til langt på kveld og spille kort og høre på Elvis. Det er så bra, det!

  2. Hihi! Jeg har tante og onkel i Risør, og hvert eneste feriebesøk der gjennom oppveksten har vi spist is på den kiosken, nettopp fordi det er så stas at kulene er så stooore. :)

  3. Åå, det er alltid så koselig å være til besteforeldrene<3 Alltid snille og gode, og duller litt ekstra med barnebarna;)

  4. Kjempe fine bilder:) Ser du har forandret på bloggen! Kjempe fine farger og jeg fikk en god sommerfeeling når jeg tittet innom:)

  5. Oj, giga-is! Høres godt ut med sitronis, jeg selv er stor fan av lakris is, foreløpig er dt bare Dream som har klart å lage en som duger:)

    1. Jepps! Heldigvis (i forhold til dere i Oslo, utifra hva jeg har lest/sett) har vi hatt det temmelig varmt, og noen veldig flotte og varme dager med sol. Men, lørdag var et unntak! Da er det kjekt med is:-D

Kommentarer deaktivert.