Home » Hverdagsblogg » Lørdag på Sagene

Lørdag på Sagene

Lørdag var frilørdag for Åsmund og meg, og sola skinte da vi gikk hånd i hånd oppover Uelandsgate:

Vi skulle nemlig spise frokost på Kaffegram!

Det ble hver vår diiiigre focaccia, pluss hylleblomstjuice på meg og kaffi på Åsmund:

På Kaffegram ble vi sittende ved vinduet og titte på livet utenfor, spise og ha det fint. Jeg i den nye kjolen:

Deretter gikk vi til Herr & Fru Retro i Dannevigsveien 18 A. Der var det masse tøy:

Verdens søteste reveaskebeger! Hadde det ikke vært for en litt stiv pris, hadde det fått blitt med hjem (selv om vi begge er ikkerøykere):

Mens vi drømte oss bort i bruktbutikken, var det kommet mørkegrå skyer på himmelen:

Så hjem trasket vi. Hjem til sofakos, godis, filmer og bare fint. Bra lørdag! Og deres?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Ja, det må du! Kanskje vi kan dra dit ilag? :-) Askebegeret var sååå fint, men alt for dyrt spør du meg:-(

  1. Åh, så flotte bilder! Vi hadde også fin lørdag med masse sol og slåball i hagen sammen med barna. Gjett om jeg er stiv og støl nå da ;) Ønsker deg en herlig kommende uke :)

  2. Hei! Jeg kom forbi ett innlegg om piercing du har lagt ut for en stund siden, og har fortstått det sånn at du vet litt om piercing, så jeg lurer: Er det mulig å velge tykkelsen på piercingen? Fordi jeg har sett flere som har slike ringer med en kule i ørene etter å ha tatt på piercingshappe, men jeg ønsker en tynn liten sølvring øverst i ørebrusket. Vet du om dette er mulig?

    1. Hei! Liker best å svare på spørsmål som dette på mail, men siden du ikke la ved noen e-postadresse, svarer jeg deg her: Jeg har jobbet (og jobber fortsatt) på Pinpoint Piercing i to år, så litt kan jeg da, hehe:-) Vi anbefaler et smykke på 1,6 eller 1,2 mm tykkelse i ørebrusken. Tynnere smykke kan irritere såret, og anbefales derfor ikke før piercingen er grodd (vanligvis 4-6 måneder i ørekanten). Sølv anbefales ikke til bruk i piercingsmykker, da sølv inneholder nikkel som igjen kan gi nikkelallergi. Titansmykker i god kvalitet er tingen :-) En ring på den plasseringa i grotida kan funke, men ofte ender man opp med arrdannelser på grunn av smykkets fasong (les innlegget jeg skrev å Pinpoints blogg om det her: http://pinpoint-piercing.blogspot.com/2011/11/om-arrdannelser.html). Lurer du på noe mer, send en mail til ina@pinpoint-piercing.no :-)

  3. For en koselig lørdag! Det er veldig koselig på Sagene, og Kaffegram er en av mine favorittkafeer. Min lørdag var hjemmelagede amerikanske pannekaker og kaffe, å pusle litt hjemme, nydelig brød fra Hotel Havana, spinatpai til middag og film med ei venninne. Fin dag!

  4. For en flott lørdag! Min gikk med til å arrangere en stor fagdag på radioen, med rundt åtti gjester. Litt skummelt å være ansvarlig for noe slikt, men veldig gøy samtidig.
    Kaffegram er så koselig! Gulrotkaken deres er helt rå. Jeg hadde forresten ikke hørt om Herr & Fru Retro før akkurat nå – takk for tipset!

Kommentarer deaktivert.