Home » Innkjøp og gaver » Risør » Lørdag formiddag, 19. januar

Lørdag formiddag, 19. januar

Sola tittet fram, og pappa og jeg dro en liten tur til sentrum for å spise is (!), og å gjøre noen ærender i noen byens butikker. Indre havn hadde fryst til med et tynt lag sørpeis:
IMG_8831

Byen var dekket med nysnø og kuldegrader, og jeg hadde kledd meg i varme klær for ikke å fryse:
IMG_8818

Blant annet var vi innom Steinsenteret! Som liten elsket jeg å besøke Steinsenteret, som selger utrolig mange fine steiner og smykker. Da holdt butikken til i store lokaler over Vinmonopolet på torget, og jeg var til og med utplassert der en liten periode på ungdomsskolen. Siden da har butikken flyttet til Kragsgate, og har for tida bare lørdagsåpent. Utvalget der er veldig stort, og jeg anbefaler dere andre som er glad i fine steiner å ta turen innom hvis dere er i Risør:-) Her er bare en bitteliten del:
IMG_8839

Syv steiner kjøpte jeg med meg, og de har fått plass på stuebordet i en liten bolle. Fine, eller hva?:
IMG_9156

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Elsker flouritten. Den kan virke balanserende og struktrerende på kaotiserte dager :) Dessuten virker den varmende, så den er god å holde i hånda på kalde dager! Hadde en vinter jeg gikk med flouritten inni votten, og var alltid varm på den hånda :)

    1. Hihi, er ikke noen hemmelighet at jeg er Risørpatriot nr. 1! Kan dermed anbefale Risør året rundt, særlig om sommeren:-D!

  2. Åhh! Jeg husker “steinbutikken” så godt! Hver gang jeg var på besøk i Risør måtte jeg ta turen innom! :D

  3. Nomnom! Is er herlig året rundt, fnis! Aaah! Så fine steiner:D
    Jeg lurer på om jeg må besøke Risør til sommeren jeg;)

Kommentarer deaktivert.