Home » Innkjøp og gaver » Risør » Lørdag, årets siste junidag

Lørdag, årets siste junidag

Silje og jeg var supereffektive igår, og fikk gjort og sett mye før hun busset videre på sin Sørlandstur. Bussen hun skulle ta videre gikk nemlig så tidlig som 11:15, og derfor sto vi tidlig opp og var i sentrum allerede klokka ni. Risørpatriot som jeg er, måtte jeg såklart vise henne denne fantastiske byen! Og selv om Risør ikke viste seg fra sin aller beste side, med tanke på overskya vær, var Silje veldig fornøyd!:

Jeg lekte turistguide, og guidet Silje gjennom Risørs mange fine og små gater:

Siljefina mi!:

Vi smatt innom bakeren Stavelin for litt varm drikke og noe attåt:

Vi koste oss på kafé ble klokka ti, og byens butikker åpnet, og det ble tid for sjåpping! På Galleri Villvin f.eks:

Flere av byens butikker fikk besøk av oss, før vi måte skyndte oss avsted til bussterminalen, og si farvel:

Loppisinnkjøp! Bilde med tegnede urter i potter, to heklede brikker og en liten skål med rose på:

Denne gryta fikk jeg av mamma! Hun kjøpte den på loppis for en femmer en gang i tida. Fin, eller hva?:

Fortsatt formiddag, og sola tittet fram. Jeg dro på besteforeldrebesøk, og koste meg der i timevis!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Sjølv om eg ikkje har noko som helst slags tilknytning til Risør, har du gitt meg eit så fint inntrykk av byen at det er ein stad eg godt kunne ha flytta til! Den ser så fin og idyllisk ut!

  1. Jaa, det er veldig gøy i mindre byer, eller på tettsteder, hvor det er kort vei mellom skattene, og prisene er godt overkommelige:>

 2. Å, det så utroolig koselig ut! :-D Risør er en så trivelig by! Fine innkjøp også. Har faktisk samme loppisgryte som den bare i stor. Hihi, veldig fin!

 3. ÅÅÅHH!! Savner Risør så mye!!
  Besteforeldrene mine har hytte i Perleporten (den lille stranda ute i skjærgården ut mot havet der;) ) Så er i Risør hver sommer, vakreste byen!
  Kjenner faktisk de som har sommerhus i huset med den blå døra! Fineste huset i hele verden om du spør meg!

 4. Hei igjen! Her har du meg som ikke legger igjen så mange kommentarer, men ble så glad når jeg så bildet du hadde kjøpt, for det bildet har jeg også! Hihi! :)

  1. Hallo igjen! Veldig fint bilde:> Hvor har du kjøpt ditt? Tror det vil passe fint på kjøkkenet i vårt nye hjem, og gleder meg til å henge det opp der!

 5. Stikkelsbær<3 Det har Mormor og Morfar også i hagen sin:) Og fem kroner for den kjelen var jo et skikkelig kupp, den var superfin!

  Har aldri vært i Risør, og bare to ganger på sørlandet i det hele tatt, begge for maange år siden. Får lyst til å dra dit igjen!

  1. Hjemmelaget stikkelsbærsyltetøy og smør på rista brød… Mmmm! *Vann i munnen* Åh, hvis du skal mot Risørtrakter, burde du absolutt ta turen innom! Som sagt en billiard ganger er det verdens fineste by:-) I alle fall for min del!

 6. Saa utrolig koselig! :-) Har alltid hatt lyst til aa besoeke Risoer, men har bare kjoert forbi naar vi skal til Kristiansand. Digger bildene dine :-)

 7. Du burde vært på lønningslista til Risør kommune, så forelska som du får oss alle til å bli i byen! Har aldri vært der men det er definitivt på lista over steder jeg vil besøke.
  Og den kjelen er på lista over ting jeg vil stjele fra deg! ;) Så kul!!

  1. Haha, ja, det hadde sannelig vært noe! Gryta har dessverre blitt svidd i bunnen på innsiden fra de tidligere eierene, så den får nok duge til noe annet enn matlaging. Flott er den uansett!

  1. Det var det også! :-D Ja, supert med tidlige morgener i blant, hvor man føler man har fått gjort en hel del allerede før klokka tolv. Dagen føles på en måte litt mer meningsfylt, når man får så mye ut av den.

 8. Risør burde seriøst vurdere å ansette deg som reiselivskoordinator el.no -en får jo skikkelig lyst å reise ned å oppleve den kystperla di :) Og jeg elsker loppisinnkjøpene! Og panna fra mamman din var supersøt! kos deg på en velfortjent ferie :D

  1. Hadde vært kjekt å ha en jobb her når vi en dag flytter tilbake til røttene, ja! Hehe! Tusen mange takk, jeg koser meg allerede masse:-D

 9. Det er så fint i Risør!
  Den lille rose-skåla var supersøt! ..Og den likner veldig på tesettet jeg har :>
  Ha en finfin dag~ !

 10. ÅÅh jeg blir alltid så glad når jeg kommer inn på bloggen din! :) Kan lese og lese i flere timer, og koser meg virkelig :) Alle bildene og fargene gjør meg så inspirert og glad!!! :) Måtte bare si det!! Jeg er ofte innom her, men jeg er dårlig til å legge igjen spor. Skal prøve å bli flinkere fra nå av.

  Takk for en helt herlig blogg <3

  1. For en fryktelig koselig kommentar, Camilla! Tusen mange takk, den satt jeg veldig stor pris på:-D Og takk for at du leser!

 11. Fine kjelen kan jo brukes som oppbevaringsboks? Kjelen med det rare i, liksom :D Eller som blomsterpotte, hohoho! :D

  1. jepps, er just det jeg også har tenkt på! Kloke hoder, vi to:-D Tenker den blir til teposer eller noe sånt. Vi får se!

 12. Det ser så koselig ut i Risør altså! Hadde vært kos å besøke deg der igjen og ta en tur nedi byen også:D Silje er så søt og fin altså;) Nomnom, jordbæær <3

  1. Du får helt sikkert lov til å komme på besøk også:-)! Er jo veeeeldig lenge siden sist! (Var vel høsten 2008?!)

Kommentarer deaktivert.