Home » Helgekos » Risør » Lørdag 21.11.2015 i Risør

Lørdag 21.11.2015 i Risør

Lørdag i Risør var også kjølig, jeg hadde lagt lunsjplaner med mormor, og kledd meg i blå strikkejakke:
IMG_6141
Mormor og jeg tittet først i butikker (og jeg kjøpte sakene i denne posten), og så spaserte vi til lunsj:
IMG_6027
I Kunstparken! På Gymnaset Café:
IMG_6049
Der er det superflinke Arnfinn som står for maten, og det var masssse godt å velge i!:
IMG_6034
Focaccia, tomatsalat, ertestuing, rotmos, salat, saltbakte poteter, aioli, oliven og rødbetsalat var blant de vegetariske alternativene, og jeg åt meg skikkelig god og mett. Vi ble sittende lenge i kaféen og kose oss med maten, hente oss, litt mer, og kose oss enda mer. Herlig!:
IMG_6035
Og så spaserte mormor og jeg hjem til dem, hvor vi drakk kaffi og spiste nydelig bakst sammen med bestefar:
IMG_6052
Da det begynte å skumre utenfor, beveget jeg meg hjemover, hvor jeg og mamma laget kjempedigg pizza til middag. Da kvelden kom så vi filmer sammen og spiste godteri, og hadde det rett og slett superkoselig!:
IMG_6065

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.