Home » Innkjøp og gaver » Lush » Lord of Misrule

Lord of Misrule

Lush-Lord-of-Misrule
Halloween nærmer seg, og Lush har sluppet sin Halloween-kolleksjon! Jeg løp innom butikken på Karl Johan lørdag før jobb, og røsket med meg et eksemplar av dusjsåpa Lord of Misrule, uten engang så mye som å se på noen av de andre nyhetene. Hah! Naturligvis blir det en tur tilbake for å gjøre noe med dét, men denne måtte jeg altså bare ha. Lord of Misrule har nemlig vært en sesongbadebombe på Lush de siste åra, jeg forelsket meg i den allerede i 2013, og da jeg så at badebomba i år kom i dusjsåpevariant, var jeg solgt! Dusjsåpa er herlig frisk og tung på samme tid; krydret og litt fruktig, med et hint av jord. Dessuten er den knallgrønn! Hurra!

Har dere Lushies sett dere ut noen Halloween-saker fra Lush enda?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Jeg var innom Lush i Trondheim på lørdag og fikk handla litt; Lord of misrule såpa (skal den være så rennende?) og Nightwing fra halloween-kolleksjonen, Comforter dusjsåpe, en stor Buffy, en badebombe og en leppeskrubb. Og jeg var heldig, for jeg fikk to gratis sjampobarer!!
    Jeg er såå glad for at du introduserte meg for Lush, for hver høst/juletider så har det blitt en tradisjon for meg å kjøpe maaasse lush-ting å kose meg med. Det er noe spesielt med Lush altså, verdt hver krone! :-)

    1. Yay for nye innkjøp! Og yay for at jeg fikk åpne øynene dine for den magiske Lush-verdenen, hoho! Jeg tror den skal være ganske rennende, ja..! Oh, nice med sjampobarene, og ellers finfine innkjøp. Kos deg med dem! Snart kommer juleproduktene også!

  2. Av Halloween-produktene tok jeg med meg Pumpkin Heebie-Jeebie pakken med Sparkly Pumpkin bobblebar og Lord of Misrule badebombe i, skulle gjerne tatt Nightwing-dusjgeleen også for den lukta fantastisk – men jeg var så usikker på om jeg fikk den med i håndbagasjen på flyet :/

    1. Oooh, fine saker! Lukta på Nightwing igår. Veldig god!! Det pleier å gå med de små krukkene, men det var nok like greit å ikke ta sjansen, ja!

Kommentarer deaktivert.